Kovo 24 dieną turėtų pasirodyti pirmasis 35 metų atlikėjos albumas "To Whom It May Concern". Vienos amerikiečių radijo stoties programų direktorius Los Andžele pavadino Lisa Marie Presley "menininke, kurią reikia rimtai vertinti".

"Los Angeles Times" muzikos kritikas gyrė Lisos Marie Presley balsą ir jos išraiškingus, asmeniškus tekstus. Legendinio Elvio duktė prie savo debiuto dirbo daugiau kaip ketverius metus. Jai padėjo prodiuseris Glenas Ballardas (Glenas Balardas), anksčiau dirbęs su Alanis Morissette (Alanis Moriset).

"Dauguma žmonių nori tapti popžvaigždėmis, kad sukeltų susidomėjimą", - sakė Lisa Marie Presley. Tačiau to ji savo gyvenime jau pakankamai patyrė. Ji teigė norinti parodyti, kokia yra iš tikrųjų. Debiutantės dainose kalbama apie atsiradimą, patirtį ir santykius.

Lisai Marie Presley buvo tik septyneri, kai 1977-aisiais mirė jos tėvas. Iš savo santuokos su Danny Keough (Deniu Kehu) ji turi du vaikus. 1994-aisiais ji ištekėjo už popkaraliaus Michael'o Jacksono (Maiklo Džeksono), su kuriuo po pusantrų metų išsiskyrė. Neilgai truko ir Lisos Marie Presley romanas su aktoriumi Nicolas'u Cage'u (Nikolu Keidžu). Susituokę praėjusių metų rugpjūtį jie jau galvoja apie skyrybas.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją