Dainų dainoje dalyvaus grupė „BIX“, „69 danguje“, „Šokoledas“, „Fuego“, „Blogos mergaitės“, „N.E.O.“, „Laiptai“ ir „Funny beat“. Savo dainas siūlo ir atlikėjai: Augustė, Stano, Rūta Ščiogolevaitė, Donatas Montvydas, Irena Starošaitė, Žilvinas Žvagulis, Milano, Merūnas, Aistė Pilvelytė, Erica Jennings bei Ruslanas Kirilkinas.

Šie atlikėjai pateikė dainų bandomąsias versijas, bet dauguma pageidavo daugiau laiko, kad galėtų dainas patobulinti, todėl „Dainų dainos“ organizatoriai pratęsė dainų ir dalyvių priėmimą iki šių metų gruodžio 5 d.

„Lietuvos Dainų dainos“ konkursą rengia Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija kartu su Lietuvos autorių teisių gynimo asociacijos agentūra LATGA-A.

Šio konkurso dainos reikalavimai tokie, kaip ir ankstesniuose „Eurovizijos“ konkursuose: ji neturi būti ilgesnė nei trys minutės ir ją atlikti turi ne daugiau nei šeši atlikėjai.

Geriausių dainų autoriai tiesioginiame eteryje susikaus dėl žiūrovų ir klausytojų simpatijų. Trijų geriausių dainų autoriai gaus piniginius apdovanojimus, laimėtojas keliaus į tarptautinį „Eurovizijos“ konkursą Maskvoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją