Paskutiniais mėnesiais dainininkas nesirodė viešumoje, nes įrašinėjo albumą su tokiais populiariais dabartinio muzikos pasaulio atlikėjais kaip 29 m. Johnas Legendas, 26 m. Ne-Yo, „Black Eyed Peas“ solistu Will.I.Am ir reperiu 50 Cent.

M. Jacksonas, kuris, Ginneso rekordų knygos duomenimis, su labiausiai parduodamu albumu „Thriller“ tapo vienu iš sėkmingiausių solinių atlikėjų muzikos istorijoje, visais įmanomais būdais stengiasi grįžti į sceną. Po teismo bylų dėl kaltinimų prievarta prieš vaikus M. Jacksonas, kai kuriais duomenimis, turėjo 100 mln. svarų skolos ir net ketino parduoti savo garsiąją rančą „Neverland“, esančią Kalifornijoje, praneša ITAR-TASS.

Pasak šaltinių, žinančių apie M. Jacksono karjeros planus, dainininkas dabar jaučiasi tiesiog puikiai, o jo gerbėjai nepaprastai džiaugsis legendos sugrįžimu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją