„Kilo mintis įrašyti bendrą dainą, kuri jau buvo sukurta ir jos balsas geriausiai tiko atskleisti tos dainos dvasią“ – pranešime spaudai kalbėjo dainos autorius Andrius Zalieska – Zala.

Pasak grupės narių, kūrinio atsiradimą įtakojo noras daryti pasaulį truputį geresniu, gražesniu. Jie teigia, kad viena iš „Arbata“ misijų tą grožį dovanoti žmonės.

„Arbata“ ne tik pristatė naują radijo singlą, bet ir prakalbo apie naują albumą.

„Daina su Alina yra kūrinys iš naujojo albumo, kuris tikimės pasirodyti dar šiemet. Albumas stipriai skirsis nuo pirmojo. Jame atsiskleis jau kitokia dvasia, tačiau tokia pat žaisminga, kelianti šypseną, užvedanti linksmybėms ir spinduliuojanti geromis emocijomis. „Aguona“ nėra vienintelis kūrinys albume įrašytas su kitais atlikėjais. Žadame pateikti ir daugiau įdomių ir smagių staigmenų,“- kalbėjo grupės nariai.

Artimiausias „Arbata“ koncertas Vilniuje - klube „Brodvėjus“. Koncertas vyks spalio 30 d. 20.30 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją