„Esu patenkintas tuo, ką darome su Mario, tai kokybiška ir nuoširdu, labai tikiuosi, kad taip galvoja ir klausytojai," - teigė dainininkas.

Vaido brolis ir prodiuseris, grupės „Kastaneda“ narys Donatas Baumila, paklaustas, ar tikrai dainos angliškas variantas turi galimybę pasiekti užsienio klausytojų ausis atsakė: "šiuo metu bendraujame su keliais užsienio prodiuseriais iš Švedijos bei Prancūzijos ir labai džiaugiuosi, jog pokalbiai virsta realiomis derybomis, neatmetama galimybė šį kūrinį įrašyti kartu su žinomu užsienio R`n`B atlikėju".

Taigi DELFI skaitytojai patys pirmieji turi puikią progą išgirsti naujos Vaido Baumilos dainos ištrauką, o pirmieji, kurie išgirs šį kūrinį gyvai, bus Klaipėdos naktinio klubo "Dr. Who" lankytojai atlikėjo solinio koncerto metu jau spalio 24 dieną, penktadienį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją