„Muzika yra universali kalba - juk kiekvienas krūtinėje nešiojamės po būgną ir, pavyzdžiui, senasis apeiginis viso pasaulio tautų muzikos skambesys kalba labai panašiomis formomis bei tekstūromis, nežiūrint to, ar tai būtų australai, ar Pietų Amerikos gyventojai. Pasaulio muzikinė kalba priverčia žmogų suklusti ir pajusti, kad nežiūrint to, jog skambantys žodžiai yra nesuprantami ir neatpažįstami tembrai skamba instrumentiniame kontekste, vis tiek kažkodėl širdis ima plakti stipriau“ – pamąstymais dalijosi projekto „Pieno lazeriai“ prodiuseris A. Šarapovas.

„Pieno lazeriai“, jau kurį laiką dirbantys su naujojo albumo lietuvių kalba įrašais, teigia atrandantys daugybę kūrybinės motyvacijos, idėjų gimtosios kalbos gražume.

„Vidinis šio mūsų darbo tikslas yra įrašyti tokį albumą, kad nesvarbu, ar jo klausytų prancūzas, ar tadžikas - abiems būtų gera, gražu ir sava. Mėginame kalbėti universaliaja muzikos kalba lietuviškai.“ – teigė A. Šarapovas.

Vieną kitą būsimojo albumo kompoziciją galite išgirsti jau šį penktadienį, spalio 17 dieną, 21 val. muzikos ir kokteilių bare „Šampano baras“ (Vienuolio g. 4, Vilnius) vyksiančiame „Pieno lazerių“ koncerte. Taipogi čia kitaip suskambės ir kelios jau gerai žinomos „Pieno lazerių“ dainos, tikėtina nauju skambesiu maloniai nustebinsiančios ištikimus grupės gerbėjus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją