Šių vakarėlių metu klubo svečiams gros jauni, talentingi, perspektyvūs ir pripažinimo siekiantys diskžokėjai, muzikantai, grupės. Kas žino – gal tose gretose šmėžuoja ateities Lietuvos kultūros šviesuliai, savo epochą aplenkę, bet dar neįvertinti genijai, muzikos mesijai?

Jaunimui suteikiama proga viešai „smūgiuoti iš peties“ ir prisistatyti plačiajai auditorijai, rašoma organizatorių pranešime spaudai.

„Jaunimo gretos“ renginys įvyks jau šį penktadienį, spalio 17 d., 22 val. Gyvai koncertuos „Bekešo vilkai“ ir „Ele7“, plokštelėmis ir diskais žongliruos dj`ai Vainius, Martin Virgin, St. Stereo (Leave Late), Aout6 (Leave Late), Canada Munchen (Business2000), Ruksejis (Business2000), Luis Meets Giorgio (Business2000), o taip pat ir „amžinojo jaunimo“ duetas – Rimas Šapauskas ir Arnoldas Lukošius (Foje).

Siekdami padaryti simbolišką įvadą renginių ciklui uždavėme kelis klausimus „Jaunimo gretų“ dalyviams.

Vienu sakiniu apibūdink savo grojamą muziką, kodėl pasirinkai tokį stilių?

St. Stereo: Aš groju plataus garsų spektro disco.

Ele7: Mes grojame šokių ir intelektualios, vien klausomos, muzikos samplaiką. Ji pasirinkta vien dėl to, kad mus ji "veža".

Bekešo Vilkai: Grojame funk, disco ir acid jazz muzikos stilius, nes labai juos mėgstame ir džiaugiamės galėdami juos įgyvendinti.

Aout6: Aš groju fidget-electro-house su visokiausiais prieskoniais, mano grojama muzika užveda ir kartais skamba kvailai. Labai įdomus derinys.

Kada pradėjai groti? Kokia buvo visa ko pradžia?

St. Stereo: Pradėjau groti Druskininkuose, klube "Dangaus Skliautas". Tuo metu buvau 12-kos. Grojome mieste, kuriame ši kultūra buvo nežinoma visiems, tad buvome savotiški knygnešiai.

Ele7: Pradėjau groti prieš 2 metus rūsy. Pradžia visada būna sunki, bet pora žmonių įtikėjo.

Bekešo Vilkai: Pradėjome groti 2004 m. Dar besimokydami mokykloje klasės pasirodymui sukūrėme grupę, kuri po daug pasikeitimų atrodo taip, kokia yra šiandien.

Aout6: Groti pradėjau prieš kokius 5 metus, kai gera draugė paskambinusi tarė: "Labas, gal nori šiandien pagrot?". Atsakiau: "Aš negroju".

Koks žmogus gali save priskirti „jaunimui"?

Ele7: Visi tie, kurie dar gali šokti.

Bekešo Vilkai: Žmogus, kuris tiki, kad yra jaunas.

Aout6: Tas, kuris šoks pagal mano muziką gūdžią rudens naktį ant stalo su įsivaizduojamu draugu, užuot iš ryto važiavęs grybauti su antrąja puse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją