Scenoje atlikėjas pasirodė su lietuvių dizainerio Aleksandro Pogrebnojaus dovanotu švarku. Tos pačios dienos rytą M. Almondas apsilankė A. Pogrebnojaus studijoje, kur vaišinosi šampanu ir apžiūrėjo kolekcijas. Dizaineris jam padovanojo patikusį švarką.

Su atlikėju susipažino ir Jurga Šeduikytė, kuri užsiminė, kad būtų malonu sudainuoti duetu. Galbūt ši svajonė išsipildys, nes atlikėjui įteikta Jurgos plokštelė.

Pasiklausyti M. Almondo susirinko nepilna „Forum Palace“ salė, tačiau netrūko žinomų Lietuvoje žmonių, tokių kaip Algirdas Kaušpėdas, Arnoldas Lukošius, Livija Gradauskienė, Julija Ritčik bei kiti.

Nors britų žvaigždę turėjo apšildyti Alina Orlova, užlipusi į sceną ji atsiprašė, kad dėl intensyvių koncertų turi problemų, susijusių su balsu. Koncerto pradžioje kilo nesklandumų ir dėl garso kokybės. Atliekant keletą kūrinių atrodė, kad dainininkas prarėks savo balsą, pakeitus mikrofoną, jis vėl atgavo kvapą.

Vaidybos talentu apdovanotas atlikėjas publikos akivaizdoje liejo savo jausmus – skraidė, lingavo, gestais atkartojo dainų žodžius, o, artėjant koncerto pabaigai, nulipo nuo scenos ir dainavo kartu su įsišėlusia publika. Po ilgų plojimų į sceną sugrįžęs paskutiniui bisui, M. Almondas visiškai išjudino publiką, privertė ją šokti ir galiausiai atsikratyti lietuviško kuklumo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją