Bet kaip tik šis faktas paskatino R. Plantą grįžti į grupę. Šaltinis pasakojo: „Grupės nariai susitaikė su tuo, kad Robertas prie jų neprisijungs, bet jie norėjo koncertuoti, todėl ėmėsi svarstyti kitas galimybes. Robertas rimtai susimąstė, kai suprato, kad grupė iš tiesų pasiryžusi koncertuoti be jo. Grupės nariai, išgirdę naujieną, iš džiaugsmo vos ne iki dangaus pašoko,“ - sakė jis.

Dabar, anot šaltinio, jie planuoja būsimą turą ir nekantriai laukia kelionės pradžios. Koncertinis turas prasidės kitų metų vasarą. Gruodį Londone „Led Zeppelin“ jau buvo surengę didelio pasisekimo sulaukusį pasirodymą.

„Led Zeppelin“ susikūrė 1968 m., o 1980 m., kai mirė 32 m. būgnininkas Johnas Bonhams (Jasono tėvas), išsiskyrė. Visame pasaulyje parduota virš 300 mln. albumų.

Žurnalas „Rolling Stone“ pavadino grupę didžiausia aštuntojo dešimtmečio įžymybe.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją