Gaunama pranešimų, kad ši daina, kaip ir praėjusią savaitę naujame tinklapyje BritneySpearsCircusLeak paviešinta dainos „Candy from Strangers“ iš B. Spears naujojo albumo „Circus“ versija yra suklastota.

Įrašų kompanija bando susekti bendrovės darbuotoją, kuris galėjo internete paskelbti dainą „Womanizer“. Kartu buvo paviešintas ir asmeninis B. Spears įrašas iš jos repeticijų Los Andželo šokių studijoje. Įrašų bendrovė ketina imtis prieš kaltininką teisinių priemonių.

Video ir dainos ištrauka, įrašyta iš radijo:

Studijoje įdiegtos papildomos saugumo priemonės, kad būtų apsaugota likusi įrašų dalis.

Didžiausia B. Spears bosų baimė yra poveikis, kurį nebaigtas įrašas gali turėti tam, kas laikoma daug žadančiu sėkmingu sugrįžimu.

Po B. Spears nervinio išsekimo, dainininkės viešųjų ryšių atstovai kruopščiai stengėsi atstatyti jos karjerą. Tam pasitarnaut turėjo ir naujasis albumas. Dainininkė kol kas turi numatytą tik vieną interviu žurnalui gruodžio mėnesį.

Baiminamasi, kad neišbaigta dainos įrašo versija gali niekaip paversti visas viešųjų ryšių specialistų pastangas. Žvaigždės draugai leidiniui „The Sun“ sakė, kad tai, jog kažkas iš įrašų kompanijos darbuotojų išdavė ją, buvo nemenkas smūgis B. Spears.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją