Hitų „Mambo!“, „The game of love“ ir „Let‘s get While“ autorės dainos išgarsino Graikiją visoje Europoje ir jau yra žinomos kaip legendinis graikų šokis, rašoma koncerto organizatorių pranešime spaudai.

2005 m. „Eurovizijos“ dainų konkursą laimėjusi graikų atlikėjos Helenos Paparizou daina „My Number One“ buvo išleista JAV, tuo tarpu kito didelio populiarumo sulaukusio kūrinio „Mambo!“ įrašai pasirodė Švedijoje, Austrijoje, Šveicarijoje, Lenkijoje, Turkijoje ir Ispanijoje.

2007 metais atlikėja tapo „Nokia“ veidu Graikijoje bei pateko tarp dešimties naujų atlikėjų, gavusių „Europos sienų laužytojų“ apdovanojimą už pirmą užsienyje susilaukusį sėkmės albumą.

Tuo tarpu naujasis gražiosios dainininkės albumas „The Game of Love“ pirmąkart bus išleistas Prancūzijoje, vėliau jis pasirodys Belgijoje, Kanadoje ir kitose pasaulio šalyse.

Atlikėjos koncertas vyks spalio 23 d. Vilniaus „Siemens arenoje“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją