Nauja
hip-hop - r'n'b
stiliaus daina, prie kurios vis dar pluša produktyviausias Lietuvos muzikos prodiuseris Mario Basanovas, įrašyta kartu su Viktoru Diawara is Skamp.

„Šiame kūrinyje norėjau matyti repuojantį Vee iš „Skamp“, jo balsas ir atlikimo maniera puikiai tinka sukurtam tekstui atlikti"- teigė Vaidas.

V. Diawara taip pat džiaugėsi bendrais darbo vaisiais: „Man patinka tai, ką daro Mario, o Vaidą visuomet laikiau vienu talentingiausiu atlikėjų mūsų šalyje". Koncerte išvysite ne tik Vaidą su grupe, bet ir V. Diawara.

„Pasistengsim sukurti jaukią ir kartu trankią bei kupiną ekstazės atmosferą. Labai tikimės, jog naujas Vaido ir grupės įvaizdis, šviesos, garsas ir atnaujinta programa privers publiką šokinėti viso pasirodymo metu" - koncertu iš anksto džiaugėsi Vaido brolis, grupės „Kastaneda“ narys bei kompanijos „Solist“ prodiuseris Donatas Baumila.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją