Prekybos centruose Šiaurės miestelyje ir Savanorių prospekte iki pat apdovanojimų dienos veiks žvaigždžių vitrinos, kuriose kiekvieną dieną bus talpinama informacija apie Lietuvos atlikėjus, pretenduojančius gauti “Radiocentro” apdovanojimus.

Muzikos gerbėjai, atėję į “Hyper RIMI” prekybos centrus, galės apžiūrėti atlikėjų nuotraukas, susipažinti su jų biografija. Prekybos centro muzikos prekių skyriuje bus ypatingas atlikėjo albumų išstatymas, rodomi jo vaizdo klipai arba įrašai iš koncertų.

Kiekvieną dieną vis kita žvaigždė “svečiuosis” prekybos centruose įrengtose vitrinose – iš viso keturiolika populiariausių Lietuvos grupių ir atlikėjų.

Praeitą savaitę galima buvo susipažinti su "Skamp", Atlanta, "Delfinais", Gintare, Alanu Chošnau. Nuo sausio 20 iki 24 d. lietuviškos muzikos gerbėjai ras įdomios informacijos apie Astą Pilypaitę, Žas’us, Marijoną Mikutavičių, "G&G Sindikatą", grupę "Geltona".

"Žvaigždžių vitrinoje” nuo sausio 27 iki 30 d. svečiuosis Andrius Mamontovas, "B’Avarija", "Mango" ir "Pikaso".

“Hyper RIMI” pirkėjai taip pat galės spėti, kas šiais metais taps geriausiu atlikėju ir geriausia atlikėja. Rezultatai bus paskelbti po “Radiocentro” apdovanojimų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją