Visi dainininkės albumai pelnė mažiausiai po vieną Grammy apdovanojimą. Viena sėkmingiausių paskutiniojo dešimtmečio pop scenos žvaigždžių pardavė per 25 mln. albumų ir su keturiais singlais įsitvirtino aukščiausioje populiarumo lentelės Billboard Top 100 pozicijoje.

Aktyviai šou verslo pasaulyje veikianti Aquilera išleido savo kvepalus, o šiais metais pirmą kartą prisistatė kaip sidabro papuošalų kolekcijos autorė.

Šių metų sausio mėn. Aquilerai gimė pirmasis vaikas – sūnus Maxas Lironas Bratmanas. 2005 m. žvaigždė ištekėjo už muzikanto Jordano Bratmano.

Bilietai į šį koncertą bus pradėti pardavinėti iškart trijose Baltijos šalyse rugpjūčio 15 d. 10.00 val. Lietuvoje bilietus į šį koncertą (nuo 145 litų) bus galima įsigyti Tiketa platinimo punktuose.

Kolektyvines paraiškas bus galima pateikti el. pašto adresu tickets@balticmusicgroup.com arba telefonu +372 6664033. Šiuo adresu galima pateikti ir paraiškas dėl VIP ložių.

Užaugusi Pensilvanijos valstijoje Aquilera pirmą kartą scenoje pasirodė 1992 m. per vietos televizijos jaunųjų talentų konkursą, o po kelių metų pateko į projektą The Mickey Mouse Club, transliuojamą per Disney televizijos kanalą. Tarp tuometinių Christinos Aquileros kolegų, dalyvavusių šiame projekte, buvo ir Britney Spears bei Justinas Timberlakas.

2001 m. Aquilera, Pink, Mya ir Lil Kim susivienijo ir įrašė pasaulinį superhitą Lady Marmalade, kuris tapo holivudinio hito Moulin Rouge vizitine kortele.

Aquilera kaip superžvaigždė sužibėjo 2002 m., kai pasirodė provokacinis, seksualus ir pasitikėjimo savimi kupinas albumas Stripped. Ypač daug apkalbų susilaukė singlai Dirrty ir Beautiful. Paskutinysis nutiesė kelią į Grammy apdovanojimą – Aquilera jį pelnė už geriausią moteriškąjį vokalą (Best Vocal Performance). Pasaulinį turnė Stripped albumo pasirodymo proga Rolling Stone žurnalo skaitytojai įvertino kaip geriausią metų koncertinį turą.

Prieš dvejus metus buvo išleistas aukščiausią įvertinimą pelnęs Aquileros albumas su džiazo ir soul muzikos elementais – Back to Basics. Naujasis Aquileros albumas startavo pirmoje pozicijoje iš viso 13 šalių, įskaitant JAV ir Didžiąją Britaniją. Ypatingo dėmesio susilaukė singlas Ain`t No Other Man, už kurį skirtas muzikinis apdovanojimas.

Aquilera įvertinta ne tik Grammy apdovanojimais: 2000 m. ji pripаžinta Billboard Music Award metų atlikėja, 2004 m. jai įteikta Rolling Stone žurnalo muzikinė premija, o 2007 m. ji tapo geriausia 2007 m. MTV atlikėja. Neabejotina charizma ir grožis padėjo pop žvaigždei pelnyti ir 2003 m. seksualiausios moters titulą žurnalo Maxim surengtuose rinkimuose, taip pat pirmąją vietą Top 100 sąraše tarp moterų atlikėjų.

Christina Aquilera yra žinoma kaip didelė filantropė. Ji daug investuoja į kovą su AIDS, taip pat yra daugelio moterų bei vaikų prieglaudų rėmėja ir pirmininkė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją