Bičiuliai į Lietuvą atvyksta su šypsena

Pirmąją paskutinio vasaros mėnesio naktį kurorto svečiai plos „The Shapeshifters“ vaikinams. Simon Marlin ir Martin Reich į Lietuvą atvyksta vis dažniau, o to priežastis paprasta – britus žavi vakarėlių dvasia Lietuvoje ir juose besilinksminantys žmonės.

„The Shapeshifters“ liko maloniai nustebinti vilniečių ir kauniečių judesiais šokių aikštelėse, tad dabar kažką panašaus tikisi išvysti ir pajūryje. Vienintelė problemėlė – Palangoje sunku surasti house scenos žvaiždėms tinkamą viešbutį, nes duetas įpratęs gyventi tik penkių žvaigždučių apartamentuose“, – pranešime spaudai atskleidė „Honolulu“ atstovai.

Į Lietuvą „The Shapeshifters“ atvyksta pakilios nuotaikos. Vaikinai neseniai nutraukė sutartį su įrašų gigante „EMI“ ir pasirinko bendradarbiavimą su jau dvidešimt metų šviečiančiu britų house švyturiu, leidybos kompanija „Defected“.

„Jei atvirai, „EMI“ norėjo, kad „keptume“ radijo hitus. O mes nenorėjome nutolti nuo to, kas buvo pradžia – tikra šokių muzika, klubai ir diskotekos. Todėl ir pasirinkom „Defected“, – pasakoja patys dueto nariai.

„Defected“ balandį jau išleido „The Shapeshifters“ plokštelę „Treadstone“. Artimiausiu metu prekyboje turėtų atsirasti ir naujasis house klasikais jau dabar vadinamų vaikinų albumas. Įrašinėdami antrąjį albumą, „The Shapeshifters“ dar randa laiko rezidencijoms Ibizos širdyje, klube „Pacha“.

Šeštadienį – Dubfire favoritas Kos

Tuo tarpu šeštadienio naktis prie „Honolulu“ pulto atiteks šių metų šokių muzikos atradimu žurnalo „DJ Mag“ tituluojamam Kos. 2007-ųjų pabaigoje išleistas jo albumas „Zero to Hero“ atvėrė perspektyviam britui duris į šokių muzikos elitą. Pats Kos, kalbėdamas apie šią sėkmę, išlieka kuklus: „Tiesiog norėjau, kad albumas plauktų kaip kruopščiai sudėliotas DJ setas. Jame galima rasti tą muziką, kuri skamba mano pasirodymų metu. Esu be galo laimingas, kad klausytojai mane suprato.“

Kos keliavo kartu su gerais bičiuliais James Zabiela ir Nic Fanciulli jų „One+One“ turo metu ir nusipelnė pagyrų už sugebėjimą sušildyti publiką įvairaus atspalvio tech-house garsais.

Įžvelgęs talentą „Deep Dish“ narys Dubfire priglaudė Kos po savo sparnu ir pakvietė jaunuolį tapti oficialiu jo warm-up didžėjumi, lydinčiu šokių muzikos superžvaigždę koncertinių turų metu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją