„TWNKL yra tai, ko mums visiems grupėje reikėjo kaip narkotiko. Muzikos, kuri padėtų išgyventi dieną, savaitę, mėnesį... Muzikos, dėl kurios gali nemiegoti naktimis, ir atiduoti viską su tokia aistra kaip paauglystėje“, − pasakoja „InCulto“ vyrukai.

TWNKL į vieną sulydo natūralų roko skambesį ir eletronikos sintetiką, gyvus instrumentus ir electro energiją, funk judesį, soul melodingumą, house laisvumą ir virsta klubiniu roku, vertu šokių aikštelės.

Daft Punk, LCD Soundsystem, Fujiya & Miyagi, Muse, Kanye West, Depeche Mode, CSS, Phoenix: tai tik dalis muzikos pasaulio gigantų vardų, dėl kurių „kaltės“ atsirado ir TWNKL.

„Premjeriniame TWNKL pasirodyme išgirsite organišką muziką, kurią malonu klausyti ir atlikti. Kuriant programą ieškojome to, ką patiems gera išgirsti ir groti ant scenos. Dėl TWNKL mes einame iš proto“, − pranešime spaudai šypsosi „InCulto“ vyrukai.

Mokytojų namų kiemelyje grupė pristatys 1,5 valandos programą, kurioje ne tik visiškai švieži ir negirdėti kūriniai, tačiau ir keletas seniai sukurtų, tačiau iki šiol dar dienos šviesos neišvydusių dainų.

Tvirtas pozicijas Lietuvos popscenoje užimanti grupė „InCulto“ sako, kad į TWNKL avantiūrą leidosi norėdami įnešti šviežio vėjo į šalies klubinę kultūrą ir sugrįžti prie savo šaknų: „Gyvi pasirodymai Vilniaus pogrindinėje klubų scenoje buvo auksiniai „InCulto“ pradžios laikai. Priversti žmones tūsintis klube pagal gyvą muziką – didžiausias malonumas“.

TWNKL išliks pagrindinis grupės „InCulto“ branduolys: Jurgis Didžiulis, Aurelijus Morlencas ir Sergej Makidon. Pučiamuosius, be kurių buvo neįsivaizduojamas beveik nė vienas „InCulto“ koncertas, TWNKL pakeis klavišiniai. Jais gros Marius Leskauskas, bendradarbiaujantis su žinomomis grupėmis „Saulės kliošas“, „Magic Mushrooms“, dainininke Jurga.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją