„Mano dainos buvo perdainuotos daugybę kartų. Kai kreipiasi koks nors atlikėjas, kurio darbus aš žinau ir kuriuo pasitikiu, tuomet jis gauna mano sutikimą perdaryti vieną ar kitą mano kūrinį. Kažkada „Lemon Joy“ buvo padarę keleto mano dainų naujas versijas – man išties labai patiko. E.Dragūno „Saulės miesto“ pirma versija buvo tikrai nebloga. Kiekvienas atvejis yra skirtingas, tačiau man, kaip dainų autoriui, tokie pasiūlymai be jokios abejonės yra malonūs. Smagu, kad mano dainos yra gyvos ir žmonės nori jas dainuoti“, - tikino A.Mamontovas.

Egidijus Dragūnas, legendinės grupės „Sel“ lyderis, šiandien dirba ne tik prie asmeninių projektų, bet drauge prodiusuoja ir talentingą jauną atlikėją Orea. Merginos debiutiniu kūriniu buvo pasirinktas A. Mamontovo dainos „Pabėgimas“ perdirbinys.

„Kažkada, kai dariau „Saulės miestą“, labai ilgai svarsčiau, kurią A.Mamontovo dainą rinktis – pastarąją ar „Pabėgimą“. Abi dainos yra iš pirmojo Andriaus solinio albumo, abi puikios ir abi svajojau kada nors perdainuoti. „Pabėgimas“ savo eilės sulaukė vėliau, tačiau šiai dainai sukūrėme net keturias versijas: vieną radijui, vieną internetui, vieną albumui ir vieną koncertams“, - pasakojo E.Dragūnas.

Pasak atlikėjo ir prodiuserio, aranžuodamas „Pabėgimą“ jis norėjo grįžti į daug prisiminimų ir emocijų keliančius „Saulės miesto“ laikus.

Selas tikino A.Mamontovui nusiuntęs „darbinę“ dainos versiją ir kol kas nesitikintis kažkokių fantastiškų atlikėjo atsiliepimų.

Būtent jų naujasis „Pabėgimo“ skambesys kol kas ir nesulaukė: „Vienas atlikėjas pajunta, apie ką yra daina ir atranda kažkokį naują požiūrį, kitas – nelabai pajunta, tiesiog pasinaudoja dainos populiarumu, tačiau viską galų gale sprendžia klausytojas. Klausiau ir naujausią E.Dragūno sukurtą „Pabėgimo“ versiją, tačiau, jei atvirai, ji man didelio įspūdžio nepaliko. Manau, kad jis sustojo „Saulės miesto“ „koverio“ laikotarpyje. Didelio judesio į priekį nepamačiau. Manau, kad daina nebuvo naujai atverta“.

DELFI skaitytojams E.Dragūnas ir Orea sutiko duoti parsisiųsti naujausią dainos „Pabėgimas“ versiją:

Dainininkė Orea kaip solo atlikėja žada debiutuoti per „Sel“ koncertą, įvyksiantį jau šį ketvirtadienį Vilniaus kokteilių ir muzikos klube „L`Amour“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją