Kaip dainininkas V. Rumšas scenoje pirmą kartą pasirodė pernai metais LNK projekte „Žvaigždžių duetai“. Vyras debiutavo drauge su dainininke Asta Pilypaite.

Naujausias „Tabami“ komandos projektas buvo antrasis Vytauto mėginimas užkariauti sceną dainomis.

Palaikyti kolegos bei ilgamečio draugo atvyko ir aktorius bei televizijos laidų vedėjas Leonardas Pobedonoscevas: „Mano mažulis pasirodė tikrai neblogai. Pastebėjau, kad koncerto metu elgiausi kaip bokso treneris, kuris serga už savo sportininką. Aš mažai stebėjau bendrą vaizdą, visą dėmesį buvau sukoncentravęs į Vytuką.

Žinau, kad jis turi labai gerą balsą, bet jo stiprybė – renginių vedimas. Jis puikiai sugeba improvizuoti, tačiau dainavimas šį vakarą jam buvo nepaprastai didelis išbandymas. Matėsi, kad jis jaudinosi, o aš jaudinausi kartu su juo. Šiaip žiauriai geras vakaras. Manau, kad Vytukas nepasiš..., jis labai talentingas“.

Drauge su V. Rumšu, „Tabami Goes Casino“ programoje dalyvavo Erica Jennings, Augustė ir svečias iš Vokietijos – Fredas Nnaji. Šou metu Franką Sinatrą įkūnijęs Vytauto ir Fredo duetas atrodė puikiai, tačiau pirmosios koncerto dalies, kurios metu skambėjo merginų atliekamos Jameso Bondo filmų dainos, nuvarginti klausytojai tikino pasigedę tikrojo Franko Sinatros skambesio.

„Su niekuo dar nespėjau pasikalbėti, todėl nežinau kitų nuomonės apie pasirodymą. Draugų nuomonė dažniausiai būna teigiama, jie šiek tiek šališki, todėl aš esu labiau linkęs klausytis cinikų. Šiaip esu pakankamai savikritiškas ir žinau, kas buvo negerai.

Viską įsivaizdavau daug blogiau, galvojau, kad aš kokį gaidį pagausiu, nusidainuosiu taip, kad niekaip negalėsiu grįžti atgal, bet manau, kad viskas pavyko pakankamai gerai. Niekuomet nereikia užmiršti, jog tobulėjimui nėra ribų“, - koncerto įspūdžiais dalinosi V. Rumšas.

Vidurnaktį prasidėjęs koncertas nuvargino ne tik atlikėjus, bet ir rytojaus dienos darbus planavusius klausytojus. Daugelis jų išsiskirstė nė nesulaukę antrosios koncerto dalies, kurioje ir pasirodė V. Rumšas.

„Nežinau, ar dar kartą su šiuo projektu lipsiu ant scenos. Tai gali būti ir vienkartinis dalykas – kas matė, tas matė, o kitiems belieka graužtis“, - tikino aktorius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją