Laukiama „Nokia Open Stage“ nugalėtojos Živilės iš Lietuvos pasirodymo, taip pat grupės „Mild“ iš Estijos ir lietuvių grupės „Land“ pasirodymo.

21 m. dainų kūrėja ir atlikėja iš Lietuvos Živilė šiais metais laimėjo konkursą „Nokia Open Stage“. Dainininkė pirmą kartą savo dainas atliko 2007 m. konkurse „Euro-rock“. Živilės su grupe (Evaldas – bosinė gitara, Lukas – mušamieji) užėmė antrą vietą, o pati dainininkė išrinkta geriausiu konkurso vokalu.

Grupė „Land“ iš pradžių buvo solinis projektas. Vėliau į grupę susijungė populiarios lietuvių grupės „Merilin“ (1998 m. festivalio „Liepajas dzintars“ dalyviai) ir grupės „Mix“ muzikantai.

„Land“ atlieka roko stiliaus muziką. Grupė jau dalyvavo Vokietijos, Nyderlandų, Islandijos ir, žinoma, gimtosios Lietuvos festivaliuose.

Šiais metais muzikos festivalyje „Positivus AB“ dalyvaus Fat Boy Slim, „Manic Street Preachers“, „Travis“, Timo Maas, Gustavo, „I’m From Barcelona“, „Mofo“, „Pienvedeja Piedzivojumi“ ir kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją