"Norėtume, kad žmonės mus atsimintų tokius, kokie mes buvome šlovės zenite: jauni, energingi ir pilni ambicijų", - dienraščiui sakė B. Ulvaeusas.

Septintąjį bei aštuntąjį praėjusio amžiaus dešimtmečius grupė vieną po kito leido hitus, kurie vėliau buvo sujungti miuzikle „Mamma Mia!", kuris šiuo metu prastatomas didžiuosiuose ekranuose.

Kitas grupės narys B. Anderssonas stebėjosi, kaip grupės hitai gyvuoja tokį ilgą laiką.

"Visi žinome, kas yra popmuzika. Ji trumpalaikė. Manėme, jog ir mus muzikine prasme ištiks tokia pat staigi mirtis", - sakė jis.

Muzikantai sako, kad teisiškai kontroliuoja jų dainų naudojimą miuzikluose ir pačiame filme, kurio kūrime jie aktyviai dalyvavo.

"Tai ne tik paprasčiausias leidimas naudoti dainas, daryti su jomis, ką nori. Tai būtų katastrofa. Mes turėjome veto teisę, tai reiškia, jog galėjome viską bet kuriuo metu sustabdyti", - kalbėjo muzikantas.

ABBA grupė išgarsėjo po pergalės „Eurovizijos" konkurse 1974 metais. Paskutinį kartą visos sudėties grupė koncertavo 1986 metais, o 1999 metais jie paskutinį kartą visi drauge pasirodė privačiame vakarėlyje.

Prieš keletą metų grupės dalyviams buvo pasiūlyta 1 mlrd. JAV dolerių už tai, kad grupė vėl sugrįžtų į sceną ir surengtų koncertinį turą.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją