Nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje pakankamai sėkmingai dalyvavęs atlikėjo „globotinis“ Sasha Son šiuo metu bando pats skintis kelią į šlovę. Tuo tarpu Selas imasi naujo projekto.

„Į šią merginą įdėjau daug jėgų ir pažadu, kad tai bus tikrai geras projektas. Tai bus naujas veidas, kuris vertas ne tik Lietuvos, bet ir užsienio melomanų dėmesio“, - naująją atlikėją, kuri pasivadino Orea, drąsiai pristato E. Dragūnas.

Prieš metus baigusi džiazo specialybę Klaipėdos universitete, Orea atsikraustė į Vilnių ir pradėjo intensyviai koncertuoti su grupe „Sel“. Mergina prisipažino visuomet nepaprastai mėgusi šios grupės atliekamą muziką, todėl galimybės tapti pritariančiu balsu ji ieškojo visais įmanomais būdais.

Pakeitė Mią

Pirmasis bandymas buvo viename vakarėlyje, kuomet Orea Egidijui Dragūnui užsiminė, kad norėtų dainuoti, tačiau tąkart jos svajonė liko neišgirsta.

„Prie manęs dažnai vakarėliuose prieina žmonės ir sako, kad turi įrašų, norėtų dainuoti, prašo išklausyti. Manau su tuo susiduria ne vienas dainininkas. Bet juk neišklausysi visų. Taip buvo ir su Orea. Dabar labai gailiuosi, kad nesutikau jai padėti dar prieš tuos ketverius metus“, - sakė atlikėjas.

Tačiau atkakliai merginai savo tikslus įgyvendinti pavyko tik atvykus į Vilnių ir sudalyvavus atrankoje, kurią organizavo grupė „Sel“. Dainininkei Miai pradėjus solinę karjerą, tuomet E.Dragūnas savo grupei ieškojo kito moteriško balso.

„Po atrankos gavau labai gerą pasiūlymą dalyvauti grupės „Sel“ muzikinėje veikloje. Baigiau džiazo studijas Klaipėdoje ir atsikrausčiau į Vilnių. Toks gyvenamosios vietos pakeitimas nebuvo labai skausmingas, kadangi sostinėje turėjau labai daug draugų. Metus sėkmingai koncertavome drauge su „Sel“ ir visai netikėtai Egis pasiūlė pradėti solinę karjerą. Taip ir tapau Orea“, - pasakojo mergina.

Orea prisipažino neketinanti vaikytis seksualios pupytės įvaizdžio. „Kadangi jau esu baigus universitetą ir galiu save vadinti profesionalia dainininke, tai įvaizdžiui žadu skirti daug mažiau dėmesio nei tiesioginiam darbui – dainavimui. Norisi, kad muzika liktų muzika, o ne įvaizdžio dalis“.

E.Dragūnas: ji ne kokia Goda iš visiems žinomos merginų grupės

Po poros savaičių radijo eteryje su nauja daina debiutuosianti Orea tikino pati klausanti pačios įvairiausios muzikos. Fortepijonu grojančiai merginai patinka tiek keistai skambanti indiškų „prieskonių“ turinti muzika, tiek rokas.

Orea teigė nebijanti scenos. Mergina jau spėjo sudalyvauti daugybėje džiazo festivalių. Patirties jai pridėjo ir bendra koncertinė veikla su grupe „Sel“.

Mergina mielai pasakojo ir apie savo laisvalaikio pomėgius. Orea jau gana seniai praktikuoja jogą, medituoja: „Niekuomet nesilaikiau specialių dietų, tačiau stengiuosi valgyti sveikai. Sveikas gyvenimo būdas labai svarbus muzikos atlikėjams, kadangi ant scenos mes privalome atiduoti dalį energijos. Ji turi būti švari ir gera“.

Baigusi Klaipėdos universitetą, Orea iškart įstojo į Londono Karališkąjį universitetą, psichologijos specialybę. Orea tikino dar neapsisprendusi, ar likti muzikiniame kelyje, ar vykti mokytis toliau, tačiau širdis linksta prie muzikos.

Pasak naujojo merginos prodiuserio, Orea lietuviams turėtų patikti ne tik dėl savito muzikinio stiliaus.

„Ji ne kokia Goda iš tam tikros visiems žinomos merginų grupės, kuri ant scenos yra tik žaisliukas be jokių vokalinių sugebėjimų. Orea ne tik turi balsą, bet ir yra nuostabus, geras ir patikimas žmogus. Jei per metus su manimi dainuodama ir bendraudama ji dar nepabėgo, vadinas atlaikys ir kitus pramogų pasauliui būdingus išbandymus“, - šmaikštavo Egis.

Beje, Orea pažadėjo, kad savo naujausią dainą pirmiausiai įvertinti leis DELFI lankytojams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją