"Pikaso" keliaudami pervažiavo Lenkiją, Vokietiją, Olandiją, Belgiją, Prancūziją ir nors šiose šalyse užtruko neilgai, pastebėjo, kad kiekviena jų turi kažką skirtingo. Albumo pavadinimo idėja vaikinams kilo Londone, kur jie susidūrė su daugybe spalvų – įvairių rasių žmonėmis, visiškai kitokiu gyvenimo tempu bei mąstais, nei Lietuvoje.

“Tą įvairovę, kurią patyrėme, galime susieti su naujojo albumo dainomis, kurios taip pat yra gana skirtingos” – sakė "Pikaso" narys Robertas. Vaizdo klipo medžiagos grupė kol kas nespėjo peržiūrėti, bet jau šią savaitę jis bus montuojamas.

Dainius pasakojo, jog nufilmuota tikrai daug puikių vaizdų, jog jiems teko filmuotis prie Big Beno, Trafalgaro aikštėje, prie Millenium Dome ir dar daugelyje vietų. Jam giliausią įspūdį paliko Londono architektūra ir juodaodžių kvartalas, kuriame teko pabuvoti.

Filmuodami Londone, "Pikaso" susidūrė ir su gana neįprastomis problemomis. Pasirodo, šiame mieste, beveik visose viešose vietose draudžiama filmuoti. Tik spėjus pradėti filmuoti, prieidavo policininkas arba apsaugos darbuotojas iš artimiausio pastato ir sakydavo “Excuse me, no cameras, sorry”.

Šią frazę per kelias filmavimo dienas vaikinams teko išgirsti šimtus kartų, vėliau jie išsiaiškino, kad tokios taisyklės – tai priemonė prieš galimus terorizmo aktus. Gana neigiamą įspūdį trijulei paliko patys britai – labai šalti ir pasipūtę žmonės.

Naująjį "Pikaso" vaizdo klipą dainai “Neišduosiu tavęs” žiūrovai galės išvysti TV ekranuose jau kitą savaitę.