Tenesyje vykusiame festivalyje apie savo pasitraukimą iš muzikos verslo M.I.A. užsiminė net tris kartus: „Tai paskutinis mano šou... ir džiaugiuosi, kad praleidžiu jį su visais savo hipiais!“

Itin energingo pasirodymo viduryje atlikėjos gerbėjai ėmė lipti per apsauginius barjerus, kad galėtų prisijungti prie M.I.A. ant scenos, kur pasiliko beveik visą likusią koncerto dalį.

Po to, kai ištikimiausi jos gerbėjai buvo priversti palikti sceną, M.I.A. užbaigė pasirodymą atlikdama savo hitą „Paper Planes“ ir ištarė: „Ačiū, kad apsilankėte paskutiniame mano koncerte“.

M.I.A, kurios tikrasis vardas - Mathangi Arulpragasam, išpopuliarėjo 2004-aisiais metais, kai pirmieji jos įrašai „prasimušė“ į platesnes klausytojų mases.

Nuo to laiko buvo išleisti du kritikų puikiai įvertinti dainininkės albumai – „Arular“ ir „Kala“, kurį prestižiniai muzikos žurnalai „Rolling Stone“ ir „Blender“ išrinko geriausiu 2007-ųjų metų albumu. M.I.A. taip pat buvo nominuota dviem „Shortlist“ muzikiniams prizams. Jai taip pat nedaug trūko iki pergalės 2005-ųjų metų „Mercury“ prizo rinkimuose.

Siūlome pasižiūrėti akimirkas iš paskutiniojo M.I.A. koncerto, vykusio "Bonnaroo" festivalio metu: