31-erių metų M.Galkinas Rusijoje ir už jos ribų dažnai apibūdinamas epitetais „žavus“, „talentingas“, „nepakartojamas“. Šis jaunas žmogus išgarsėjo kaip parodijų meistras, dainininkas, aktorius ir laidų vedėjas. Dar besimokydamas vidurinėje M.Galkinas ėmė parodijuoti bendraklasius, mokytojus ir mokyklos direktorių, o būdamas 13 metų pirmą kartą pabandė parodijuoti paskutinį Tarybų Sąjungos vadovą Michailą Gorbačiovą.

Būtent M.Gorbačiovo parodija M.Galkinui atvėrė kelią ir į didžiąją sceną, rašoma organizatorių pranešime.

Pradedantį parodijų meistrą pastebėjo Borisas Brunovas ir pakvietė jį į savo Estrados teatrą, netrukus jaunasis artistas ėmė gastroliuoti su rusų humoro grandu Michailu Zadornovu.

2001 m. M.Galkinas buvo apdovanotas „Triumf“ ir „Zolotoj Ostap“ premijomis, jo veidas vis dažniau ėmė šmėkščioti televizorių ekranuose. Vėliau M.Galkinui prodiuseriai patikėjo laidą „Kas nori tapti milijonieriumi?“, kurią jis veda iki šiol. Beje, jis jauniausias iš visų 57 pasaulio šalyse rodomos laidos „Kas nori tapti miljonieriumi?“ vedėjų.

M.Galkiną išgarsino ir draugystė su Rusijos estrados primadona Ala Pugačiova, su kuria įrašęs bendrą dainą „Bud ili nibud“ jis pradėjo dainininko karjerą. Šiltus santykius su gerokai vyresne A.Pugačiova itin mėgsta komentuoti Rusijos spauda. Rusijos primadonai išsiskyrus su Filipu Kirkorovu, geltonoji spauda M.Galkiną net vadina realiausiu kandidatu užimti jo vietą.

Į labiausiai nusibodusį klausimą apie santykius su Ala Pugačiova, artistas atsako šypsodamasis: „Taip, mes labai draugaujam su Ala. Kai tik būnu Maskvoje, visuomet susitinkame. O dėl to, ką rašo spauda... Tegu rašo, svarbu nepamiršta pavardžių paminėti“.

Apie M.Galkiną sklando ir daugiau gandų - kad jis transeksualas, kad chuliganai jam išmušė akis, kad jis - nesantuokinis Vladimiro Putino sūnus. Artistas sako, kad pats jis tokių gandų neprovokuoja vardan populiarumo. Kaip parodijų meistras išgarsėjęs artistas sako nebijąs nieko mėgdžioti, tačiau tam tikrų ribų stengiasi neperžengti.

„Aš niekada nesityčiosiu iš fizinių trūkumų turinčių žmonių“, - teigia jis. Taip pat M.Galkinas neparodijuoja jau nebesančių gyvųjų tarpe, tačiau garsių asmenybių - tokių kaip Leninas ar Brežnevas. „Ir iš viso nelabai mėgstu juokauti politinėmis temomis, daugiau patinka buitinės“, - sako parodistas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją