“Norinčiųjų pasirodyti su šia žvaigžde buvo ir daugiau: Prahos būstinė labai norėjo įsiūlyti Čekijos orkestrą, tačiau mūsų orkestras yra profesionalus ir mūsų biografija tikrai ryški. Mūsų vardas ir pasiekti laimėjimai padarė savo – su Bocelli‘u koncertuosime mes, lietuviai”, – pasiruošimo užkulisius pranešime spaudai atskleidžia Lietuvos nacionalinės filharmonijos direktorė Rūta Prusevičienė.

Pasirodyti su tokia žvaigžde Lietuvos nacionaliniam simfoniniam orkestrui didelis įvykis, nors jie ir yra koncertavę su ne viena garsenybe.

“Mūsų orkestrui teko garbės groti su gerai visiems žinoma Violeta Urmana, Argentinos žvaigžde Marcelo Alvarez‘u, Dimitrijumi Chvorastovskiu iš Rusijos ir kitais, bet, žinoma, groti su Andrea Bocelli‘u bus neįkainojama patirtis ir dar vienas pasididžiavo vertas faktas mūsų biografijoje, – pasakoja LNSO direktorė Rūta Prusevičienė, - tuo labiau, kad Lietuvos klasikinė kultūra yra tikrai labai gera, manau, mūsų muzikantai būtų nusivylę, jei A. Bocelli būtų atsivežęs orkestrą iš svetur”.

Visa galybė A. Bocellio gerbėjų išsibarstę po visą pasaulį, o galimybė pamatyti numylėto tenoro koncertą nusišypso toli gražu ne visiems.

Išskirtinę progą pasiklausyti gyvai A. Bocellio atliekamų populiarių dainų bei operinių arijų Lietuvoje turėsime liepos 31 dieną, Vilniaus Vingio parke.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją