Disco, disco house, balearic
ir kitų, visada kosmosui artimų stilių jūroje tiek studijoje, tiek šokių aikštelėje nardantis Pete Herbert dar žinomas kaip projektų „Reverso 68”, „Optimus“ (ne, ne škotai „Optimo“) bei „LSB“ ir kt. bendraautorius. Beje, „Woo“ svečią tolimesni melomanai maišo ne tik su pasiutėliais „Optimo“ – kartą į vieną renginį jis buvo pakviestas kaip... Matthew Herbert!

Nepaisant tokių komiškų istorijų, entuziastai Pete Herbert žino kaip disco doną, niekada nepailstantį keliaujant po neatrastus kosminio disco klodus. Po vienu ar kitu pseudonimu ar ansambliu pasislėpusio Pete kūryba yra pasirodžiusi „Eskimo Rec.“, „Specialist Interest“, „Fabric“, „DFA“, „Astralwerks“, „Renaissance“ ir kitose kompanijose.

Kaip didžėjus, Pete Herbert yra pasirodęs daugelyje skirtingo dydžio ir atspalvio miestų, rezidavęs ne vienoje vietoje Londone ir Paryžiuje, daug laiko praleidęs Ispanijoje. Kaip jau minėjom, ir Lietuvoje Pete viešės ne pirmą kartą – tiesą sakant, nepraėjus nė metams nuo pirmojo savo vizito „Woo“, Vilniaus oro uosto vartus svečias kirs jau trečią kartą.

Maža paslaptis – dar vasarai nesibaigus Pete Lietuvoje išvysim ir vėl... Kur, geriausia paklausti jo paties, o tai belieka padaryti tik šeštadienį, valgant Pete firminius disco sausainius. „Spaced Out“ kaip visada vėlai vakare ir iki ankstaus ryto – tol, kol matosi žvaigždės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją