Atlikėjas Jeronimas Milius, nors ir nerengdamas Lietuvos prisistatymo vakarėlio, nedainuodamas kitų pobūviuose ir kitaip savęs nereklamuodamas, vos spėjo dalinti autografus ir šypsotis su gerbėjais žvelgdamas į fotoobjektyvus.

Paklaustas, ar nepavargo šypsotis, jis tik dar kartą pademonstravo, ką tobulai išmoko per savaitę Belgrade.

Šypsojosi pristatymo vakarą visi – stengėsi atkreipti į save dėmesį ryškia ar seksualia apranga, šokiais ar „žvaigždės sindromu“.

Didžiausią šurmulį sukėlė Ukrainos atstovės Ani Lorak delegacija, kurią į vakarėlį atlydėjo Filipas Kirkorovas ir Verka Serduchka, kaip ir dera žvaigždėms, su iš tolo šveičiančia sidabrine žvaigžde ant galvos.

Prieiti prie šių žvaigždžių neleido apie dešimt apsaugos darbuotojų, tačiau kai kuriems pažįstamiems A. Lorak suteikė malonę gauti parašiuką.

Žymusis kalakutas Dustinas traukė dėmesį ne ką mažiau, tik apsaugos jam nereikėjo. Puikia anglų kalba bendraujantis Airijos atstovas mielai atsakinėjo į klausimus ir, lydimas scenos kolegų, dar ir uždainavo.

Vienoje vietoje buvo galima susitikti beveik visus konkurso dalyvius, todėl iniciatyviausieji skubėjo rinkti jų parašus, fotografuotis ir džiaugėsi galimybe su jais pabendrauti.

Iškilmingam vakarui scenos atstovai bei svečiai rinkosi puošnesnius apdarus – vakarines sukneles, kostiumus, dėmesį traukiančius aksesuarus. Skambant gyvai muzikai, merginos judino klubus, pavienės porelės ar grupės šoko ir dainavo.

Daugiau įspūdžių iš Belgrado – fotoreportaže:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją