Pirmąjį savo albumą
atlikėja jo negalėjo padovanoti svečiams pristatymo vakarą, nes jis užstrigo painiuose Lenkijos keliuose. Tačiau koncerto metu atliko kūrinius, kuriuose ir bus albumo, kuris vadinsis tiesiog „Donata“, kūriniai.

Kartu su atlikėja duete pasirodė Mia, Soliaris, Andre, Mino bei kiti, kurie taip pat padovanojo po vieną savo dainą. Entuziastingiausia Donatos gerbėja buvo mama, kuri plojimų negailėjo po kiekvieno kūrinio. Ryškių gėlių vazonėlį dukrai atnešusi moteris kukliai laukė, kada sveikintojų eilė sutrumpės ir stipriai apkabinusi, sveikinimo žodžius ištarė tyliai į ausį.

Ranką paspausti, padovanoti bučinį ir įteikti gėlių dainininkei susirinko daugybė šou verslo atstovų. Daugiausiai iš jų – kolegos iš realybės šou „Kelias į žvaigždes“, kuriame D. Virbilaitė pirmą kartą pasirodė scenoje.

Eugenijus Ostapenko nustebino atkeliavęs ne, kaip įprasta, su mama Liubov, o šviesiaplauke mergina. Paklaustas, kas jį sieja, su šia moterimi, atsakė, kad ji – kolegė Viktorija iš grupės „Alio“.

Žadėjusi iškeptą naują kompaktinį diską, D. Virbilaitė iš šalia scenos stovėjusio šaldytuvo ištraukė tortą, ant kurio buvo pavaizduotas albumo viršelis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją