Tai originalių romantinių baladžių vakaras, kuriame tarsi per stiklą matosi kiekvieno atlikėjo siela ir muzika. Į viešbutį su savo baladėmis atvyks ir svečiai – žinomas dainininkas Povilas Meškėla ir LTV projekto „Iššūkis žvagždėms: Lietuvos dainų dešimtukas“ dalyvis, publikos numylėtinis Donatas Montvydas. Nepakartojamus atlikėjų portretus šiam vakarui specialiai parengė Lietuvos kino klasikas Algimantas Mikutėnas. Renginyje įvyks ir V. Kazlausko dainos “Palik tik dainą man”, sukurtos pagal poeto Pauliaus Širvio žodžius, vaizdo klipo (operatorius A. Mikutėnas) premjera.

Dainų autorius ir atlikėjas, choreografas, renginių režisierius ir gydytojas V. Kazlauskas – naujas veidas Lietuvos muzikos padangėje. Atlikėjas, kurio dainos nuolat skamba per Lietuvos radiją, daugiau dalinasi savo jausmais ir prisiminimais nei dabartinio gyvenimo detalėmis, taip leisdamas save pažinti kaip romantiką ir menininką. „Vienintelė ir didžioji mano nuodėmė – muzika. Mano dainos tarsi laiškai, kuriuose – niekada neišsakyti jausmai“, – sako Vygantas, sėkmingai startavęs šiųmečiame LTV projekte „Iššūkis žvaigždėms: Lietuvos dainų dešimtukas“.

Praeitų metų pavasarį V. Kazlauskas kartu su gitaristu T. Varnagiriu ir akordeonistu N. Bakula gyvai pristatė savo pirmąjį albumą „Daina iš toli“ sostinės šv. Kotrynos bažnyčioje. 2007 m. jis dalyvavo festivaliuose „Tai – Aš“, „Akacijų alėja“, režisavo Lietuvos Dainų šventės „Dainos ratu“ koncertą Vingio parke, Pasaulio Lotynų Amerikos sportinių šokių čempionatą ir daugelį kitų masinių renginių.

Režisierių Vilniaus miesto meras Juozas Imbrasas apdovanojo 2007-ųjų metų Šv. Kristoforo statulėle "Už iniciatyvas ir kūrybiškumą".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją