Koncerte skambės per dvidešimt šio dueto dainų, o į svečius atvyks ir Natalijos bei Deivydo kolegos grupės „Pikaso“, „Mokinukės“, dainininkai Andrius Rimiškis, Mino, taip pat Natalijos kolegės iš grupės „Yva“.

Ir ko tik Zvonkų šeimyna neapdainuos: skambės kūriniai ir apie jųdviejų meilę, ir apie nesutarimus, smulkius šeimos konfliktus, ir netgi apie Lietuvą („Negalim viens be kito“, „Gyvenimas – žaidimas“, „Paukščiai išskris“, „O man vis tiek“, „Meilės pasaka“, „Man reikia nedaug“, „Mano šalis“ ir kt. dainos). Beje, viename pasirodyme netikėtai išvysime ir Natalijos šokių partnerį Liną Lukošiūną, prie kurio dainininkė itin meiliai glaustysis. Dar visai neseniai sklido kalbos, kad Nataliją ir Liną sieja šis tas daugiau nei šokių pamokos... kaip į tai reaguos Deivydas?

Nuskambės ir daina „Labas rytas“, Deivydo specialiai sukurta jųdviejų krikšto dukrelei, mažajai Elenai.

Nepamirštamą šou šypsenomis ir siautulingais pasirodymais papuoš žaviosios „Tina dance“ šokėjos. O Natalija viso koncerto metu pakeis net penkias įspūdingas sukneles.

Debiutinio dueto koncerto filmavimo pasižiūrėti atvyko ne tik Zvonkų šeimos draugai, bet ir patys artimiausieji: Deivydo mama ponia Janina ir Natalijos tėvai Jonas su Natalija. Juos dainininkai nuo scenos pasveikino su pavasariu, o mamas – ir su artėjančia Motinos diena.

„Mano tėvams šis koncertas – pirmasis tokio pobūdžio renginys. Jie anksčiau niekada nėra buvę televizijos filmavime ir nėra gyvai matę manęs ir Deivydo kartu dainuojančių. Jie yra buvę tik smulkesniuose mano koncertuose įvairiuose klubuose. Tad įspūdžių netrūko. Mama pasakojo, jog televizijos studija jai pasirodė kur kas mažesnė, nei atrodo per televiziją“, - šypsosi Natalija.

O tėtis Jonas jai po koncerto įteikė puokštę raudonų rožių ir pakštelėjo į skruostą.

Koncerto akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją