„Pagaliau visa tai baigėme! Priežasčių, kodėl albumo išleidimas buvo vis atidedinėjamas yra labai daug. Tiesiog gerai kokybei sukurti reikia daug laiko. Bet kokiu atveju aš nesustoju, nes jau turiu įrašęs beveik pusę antrojo savo disko, kurį būtinai išleisiu...“, - klubo pranešime spaudai pasakoja Sezzy.

Šią savaitę parduotuvėse pasirodžiusiame Sezzy debiutiniame darbe galima bus surasti 16 kūrinių. Anot žinomo didžėjaus, albume skambės dainos, kurios pravirkdo, prajuokina ar priverčia judinti kūną. Prie 2005-ais pradėto įrašinėti Sezzy albumo „One Man Army“ dirbo ne tik Lietuvoje populiarūs muzikos kūrėjai (Mantas, Pushaz), bet ir net 3 užsienyje žinomi prodiuseriai.

Paklaustas, kas tai per žmonės, „One Man Army“ autorius juos pristatė: „Vienas prodiuseris yra iš Floridos, valdantis didžiulę hip hop muzikos kompaniją, kuriai priklauso per 20 žinomų JAV atlikėjų. Kitas iš Niudžersio, dirbantis kompanijoje „BadBoys Entertainment“, kuri priklauso P. Diddy ir 50 Cent.

Trečiasis prodiuseris iš Vokietijos, prieš kelis metus gavęs geriausio r'n'b muzikos kūrėjo vardą. Šie žmonės nedirba su bet kuo, jie dirba tik su tais, kurie jiems patiems patinka ir kuriais tiki“, - užtikrintai pabrėžia Sezzy.

Prieš 4 metus į klubinę sceną įsisukęs charizmatiškasis turkas akimirksniu tapo vienu populiariausių didžėjų Lietuvoje, o jo hiphopo, R'n'B muzikos vakarėliai vieni po kito mušė lankomumo rekordus. Dabar gi žinomas didžėjus debiutuoja ir kaip dainininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją