Iš „Gaultier“ salono – į „DJ Mag“ šimtuką

Britė Smokin Jo neatsitiktinai savo slapyvardžiui pasiskolino legendinio amerikiečių boksininiko Joe Fraser pravardę. Laisvalaikį leidžianti bokso ringe, Smokin Jo jame išsiugdytas savybes pritaiko ir kasdienybėje.

Ryžtas, užsispyrimas bei valia – būtent tai leido Joanne Joseph iš „Gaultier“ salono pardavėjos tapti diskžokėja, nuolat patenkančia į žurnalo „DJ Mag“ planetos geriausiųjų šimtuką, rašoma klubo pranešime spaudai.

Smokin Jo vertina tiek vyriškosios giminės kolegos, tiek klubinėtojai, tiek reklamos užsakovai. David Morales jai žeria tokius komplimentus kaip „Mergyt, už pulto tu nuostabi“. Jos dėka sekmadieniai Ibizos pirmajame klube „Space“ tapo audringiausiomis fiestomis. Ji buvo „Pioneer“ reklaminis veidas, kuris papuošė žurnalų „Cosmopolitan“, „Moda“, „MixMag“ viršelius.

Smokin Jo – viena iš nedaugelio, kurie Ibizą vadina tikraisiais savo namais. „Ne veltui istoriniuose šaltiniuose Ibiza vadinama šokio sala. Jokia kita vieta pasaulyje neturi šios dvasios, suteikiančios tokius išskirtinius pojūčius,“ – pasakoja pati Smokin Jo.

Šeštadienį – Baltijos house rinktinės nariai

Antrąją savaitgalio naktį „Pacha“ puls į house muzikos glėbį. Šeštadienį muzika taps dar artimesnė, kadangi bus pažymėta kokybės ženklu „Made in Baltic“ – kartu su kauniečiais „RyRalio DJs“ klubo lankytojus šokdins estas Dave Storm.

Praėjusį savaitgalį pažymėję savo šeštąjį gimtadienį, Lauris Lee ir Karalius ne tik pjaustė tortą, bet ir dalino interviu, kurių viename taip atsiliepė apie „Pacha“: „Vilnius yra sostinė. Kiekvienos šalies sostinė turi didelį klubą, kuriame žmonės apibūdinami kaip „mixed crowd". Toks klubas yra „Pacha“. Tokio klubo reikėjo ir tokio klubo nebuvo.“

Į pagalbą „ryralistai“ šįkart pasikvietė vizitine Estijos šokių muzikos kortele vadinamą prodiuserį ir diskžokėją Dave Storm. Į Lietuvą jis žada atvežti ne tik dvejose savo įrašų kompanijose, „Ceremony“ ir „Cabrio“, išleistus kūrinius, bet ir karščiausias house planetos naujienas. Deep, funky, tribal – jau šį šeštadienį puokštę tokios house muzikos Dave Storm žada įteikti aktyviausiems „Pacha“ šokėjams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją