Balandžio pradžioje susirinkusi studijoje grupė „Suicide DJs“ įrašė vieną didžiausių savo koncertinės programos favoritų – dainą „The Samurai Song“. Ši nuotaikinga daina yra viena mėgstamiausių grupės koncertuose. Šio užkrečiančio kūrinio naująjį įrašą galima išgirsti čia:

Pasak vieno grupės vokalistų Vido Bareikio, daina „The Samurai Song“ gimė per repeticiją. „Viskas prasidėjo nuo pagrindinio motyvo, kurį pasigavo Ainis (Ainis Storpirštis – „Suicide DJs“ vokalistas ir klavišininkas – M.P.3 past.). Ėmėme galvoti, kas galėtų taip niūniuoti, ir per vieną repeticiją ekspromtu ėmiau kurti samurajaus istoriją. Pavyko taip, kad kitaip jau ir nebegalėjo būti“, - šypsojosi Vidas Bareikis.

Artimiausiu metu „Suicide DJs“ šiai dainai ketina filmuoti vaizdo klipą, kurį ketina pristatyti vasaros pabaigoje. Sėkmingai įrašiusi „The Samurai Song“ grupė ketina studijoje įrašyti ir daugiau savo kūrybos dainų, kurias rudenį tikisi sudėti į debiutinę kompaktinę plokštelę.

Praėjusių metų rugpjūtį susibūrusi grupė šių metų sausio mėnesį jau laimėjo pirmąjį pripažinimą – nemokamo kultūros leidinio „Pravda“ jie buvo išrinkti geriausiais metų muzikiniais naujokais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją