„Jame netrūksta ir ironijos, nes kai žmonės įsimyli, jie nieko nemato, tik savo antrąją pusę, - pasakodamas apie „Nuodus“ šyptelėjo „Biplan“ gitaristas Olegas Aleksejevas. – Įsimylėjimas yra didelė varomoji jėga. Stebiu žmones ir pavydžiu įsimylėjėliams. Mane šis jausmas retai aplanko“.

Šį pavasarį Olego širdis neplaka meilės ritmu, tačiau jis tvirtina žinąs ilgalaikio įsimylėjimo receptą.

„Būna ir taip, kad žmonės gyvena santuokoje, o šis jausmas jau būna išgaravęs. Pavydžiu žmonėms, kurie sugeba jį ilgai išlaikyti – juk būti įsimylėjusiam galima ir dešimt metų. Iš tikrųjų šį jausmą lengva išsaugoti, ir aš žinau, kaip tai padaryti, bet šios paslapties neatskleisiu“, - Olegas nebuvo nusiteikęs tapti vienišų širdžių gydytoju.

„Nuodai“, kaip ir dar keliolika „Biplan“ kūrinių bus įrašyti rudenį pasirodysiančiame naujame grupės albume. Prieš tai vaikinų dar laukia kelios smagios koncertinės išvykos į Ukrainą ir Vokietiją, bei Europos vyrų futbolo čempionato aistros.

„Jau rezgame planus, kaip pabėgti į šį čempionatą“, - šyptelėjo Olegas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją