Tačiau panašu, kad broliai Bendžiai, net ir netekę „Mango“, kurios albumai būdavo labai paklausūs, o koncertai dažnai sutraukdavo pilnas žiūrovų sales, drąsiai žvelgia į ateitį. Naujas projektas „Širdelės“, atgimusi vaikinų grupė „Pikaso“ įrodo, jog broliai nesiruošia pasitraukti iš Lietuvos pramogų sektoriaus. Priešingai, prodiuseriai nusiteikę rimtai plėsti savo imperiją ir investuoti į ateitį.

Pačiame Klaipėdos centre, ramioje vietoje brolių Bendžių prodiuserių kompanija „Cactus Pro“ už savo santaupas ir banko paskolą įsigijo 220 kvadratinių metrų patalpas, kurias suremontavo ir čia perkėlė savo biurą, garso įrašų studiją bei atidarė „Cactus Pro” muzikos mokyklėlę. Joje vaikams vokalo paslaptis atskleis Klaipėdos universiteto Menų fakulteto Džiazo katedros studentės bei „Širdelių” vokalistės Ieva ir Alisa, groti gitara mokys buvęs „Amberlife“ gitaristas Žygimantas Sinkevičius, o pramoginių šokių užsiėmimams vadovaus „Žuvėdros“ šokėjas Andrius Butkus.

Daugiau apie „Cactus Pro“ muzikos mokyklėlę ir brolių Bendžių investicijas į gabius uostamiesčio vaikus – DELFI vaizdo siužete:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją