Majamio paplūdimius iškeitė į Lietuvos klubus

Reguliariai mūsų šalies klubuose apsilankantis „King Unique“ duetas iš Londono spėjo pelnyti publikos prielankumą ir simpatijas. „King Unique“ vizitas gruodžio mėnesį tapo vienu įsimintiniausių 2007-ųjų klubo „Exit“ svečių pasirodymu scenoje - ne tik kauniečiai šią naktį titulavo „metų šokiais“. Praėjus vos keliems mėnesiams, „King Unique“ į Lietuvą grįžta praleisti viso savaitgalio. Jų pasirodymai, nuspalvinsiantys Vilniaus „Pacha“ ir Kauno „Exit“ šokių aikšteles, intriguos dėl dviejų priežasčių, žadama klubų pranešime spaudai.

Visų pirma, „King Unique“ parodė išskirtinį dėmesį Lietuvos klubinėtojams, nusprendę savaitgalį skirti jiems, o ne Majamyje vyksiančios „Winter Music Conference“ svečiams. Tai – precedento neturintis įvykis.

Sunku įsivaizduoti didžėjų, atsisakantį kvietimo groti bene garsiausiame ir tik kartą į metus vykstančiame šokių muzikos festivalyje, tačiau „King Unique“ pasielgė būtent taip.

Britų dueto saulėtojoje Floridoje šįkart laukė ne tik saulė ir smėlis, bet ir daugybė gražių žodžių bei padėkų už kūrybinę veiklą. Praėjusių metų pabaigoje šokių muzikos gerbėjai visoje planetoje su susižavėjimu tarė „Yohkoh“ vardą, o paprastai netuščiažodžiaujantis žurnalas „DJ Mag“ šį kūrinį pakrikštyjo „šokių aikštelių žudiku“.

Ne vienerius metus iš eilės Majamio konferencijos nepraleidę „King Unique“ šį kartą sau leido pasirinkti ne darbą, o malonumą. Dueto nariai nekart yra prisipažinę, kad Lietuva yra tarp pačių mėgiamiausių jų nesibaigiančių kelionių taškų. Didžėjai taip pat mielai vieši Tokijuje (Japonija), Argentinoje ir Bulgarijoje.

Stebins gyvu pasirodymu

Vilniuje ir Kaune „King Unique“ pasirodymai dar labiau žavės ir dėl to, kad duetas žada groti „gyvai“. Didžėjai atsiveža visą techninę įrangą, reikalingą duetą visame pasaulyje išgarsinusiems decks & effects setams.

„Prierašas gyvai klubų renginių kalendoriuose tampa vis populiaresniu reiškiniu. Didžėjui turint plačias improvizacijos galimybes, publika bet kada gali tikėtis staigmenos, priklausančios nuo jos pačios reakcijos. Džiugu, kad „King Unique“ savo „gyvu“ pasirodymu klubo lankytojus nustebins jau šį savaitgalį,“ – laukimo nuotaikomis dalinosi „Pacha“ atstovai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją