Daugiau nei dvi valandas trukusio koncerto metu scenoje pasirodė per aštuoniasdešimt žmonių – šešiolika muzikantų ir kviestinių solistų (Arina, Ovidijus Vyšniauskas, Česlovas Gabalis, Ramūnas Difartas, Žana Taurinskienė) bei gausus Šiaulių berniukų choras „Dagilėlis“, vadovaujamas Remigijaus Adomaičio. Jau daugelį metų įvairių tarptautinių konkursų dalyvis ir laureatas choras „Dagilėlis“ įnešė sodraus skambesio į Gyčio Paškevičiaus koncertą, kas sąlygojo nuostabų kūrinių atlikimą ir įspūdingą reginį.

„Kelias į tavo širdį“ – tai pirmasis koncertas naujojoje LTV studijoje, į kurio filmavimą bilietai buvo išpirkti akimirksniu, rašoma „Prior records“ pranešime spaudai. Pasak G.Paškevičiaus, koncertui buvo ruošiamasi itin kruopščiai ir atsakingai: net tris mėnesius muzikantai repetavo, smulkmeniškai buvo derinama scenografija, kamerų išdėstymas, garso skambesio kokybė, sceninė apranga.

„Visi labai geranoriškai ir pasiaukojančiai dalyvavo projekte – tiek muzikantai, tiek LTV darbuotojai – jiems visiems didelis Dėkui! Paskutinės repeticijos su muzikantais vykdavo po šešias-aštuonias valandas, o generalinė repeticija LTV užtruko beveik keturias valandas”, - pasakojo Gytis.

Nepakartojamu koncerto akcentu tapo pirmą kartą Lietuvoje panaudota didžiulė – beveik šešiasdešimties kvadratinių metrų – video siena, atgabenta į šalį vos prieš kelias savaites iki renginio. Beje, bendra koncerto sąmata viršijo 100 000 lt. Bet tai pasiteisino ir rezultatas pranoko visus lūkesčius – transliacijos reitingai buvo tokie aukšti, jog televizija nusprendė koncertą pakartoti 2008 m. kovo 11 d.

Koncerte „Kelias į tavo širdį“ skambėjo kūriniai iš paskutinio Gyčio Paškevičius albumo „Langas į tavo širdį“ ir visi žymiausi atlikėjo hitai. Stilistiškai naujasis DVD+CD albumas „Kelias į tavo širdį“ apjungė roką, romansus, bosanovą, popmuziką ir net keltiškais motyvais pagrįstą kūrybą. Nuo 2007 m. vasario 25 d. iki šių metų kovo 21 d. Gytis su grupe surengė net dvidešimt keturis koncertus ir visi jie buvo anšlaginiai. Pasak atlikėjo, geriausi pasirodymai įvyko ir šilčiausiai jį publika priėmė Marijampolėje, Kaune, Alytuje, Panevėžyje, Utenoje, Palangoje, Tauragėje ir Vilniuje. Baigiamasis Gyčio turo koncertas įvyks kovo 21 d., 19 val. Šiaulių „Šiaulių arenoje“, kur ir bus pristatytas naujasis atlikėjo albumas „Kelias į tavo širdį“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją