Pasak grupės lyderio Aurelijaus Sirgedo, grupė grįš prie savo šaknų – dainų tematika ir skambesys bus artimas pirmiesiems, 1990-1991 gimtojoje Utenoje įrašytiems albumams „Vėjas, nešantis naktį“ bei „Prakeikimas“.

„Naujas dainas įrašinėjame jau pusmetį. Prisimenu, vasarą perskaičiau interviu, kuriame A. Kaušpėdas pasakojo apie „Anties“ atgimimą, ir tai paskatino vėl griebtis kūrybos, - pasakojo A.Sirgedas. – Reikia vieną dieną sustoti ir pasižiūrėti, kur mes esame. Tik nesinori „varyti“ taip tiesmukiškai kaip A. Makejevas“.

Per 18 gyvavimo metų grupė įvairiausiose šalies įrašų studijose paliko tūkstančius litų. Ir tik neseniai išsipildė viena didžiausių A. Sirgedo svajonių – turėti nuosavą studiją, kur gimsta ir „Sielos“, ir nemažai kitų atlikėjų dainų įrašai.

„Kartais, norėdamas įrašyti kokį kūrinį, būdavau priverstas pardavinėti savo daiktus, - senesnius laikus prisiminė „Sielos“ lyderis. – Taip teko atsisveikinti su Vokietijoje draugų padovanotu kompaktinių diskų grotuvu, jau nekalbant, kad tekdavo apeiti ir draugus, ir gimines“.

Pirmąją dainą „Charakiri“ iš būsimojo „Sielos“ albumo A.Sirgedas apibūdina kaip gyvenimo realybės šou atspindį. „Sielos“ lyderis patikino, jog naujoji daina nieko bendro su japonų samurajų ritualinės savižudybės būdu neturi. „Tai - tik metafora, juk mes save kasdien po truputį žudome“, - sakė A.Sirgedas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją