Dvi gitaros ir solidus kontrabosas – šis paryžiečių trio, nepaisant mažo kolektyvo, sugeba sukurti fantastišką atmosferą – ir visai nesvarbu ar jie būtų mažame bare, ar sausakimšame teatre.

Muzikos instrumentų paletė prasiplečia priklausomai nuo Fredo, Hervé ir Gaetan repertuaro: pučiamieji, bandža, lūpinė armonika, akordeonas bei įvairūs mušamieji instrumentai dažnai lydi Fredo dainavimą. Truputis džazo, valso, java ir nemažai svingo skleidžia užkrečiamą šansono energiją.

Humoristinių bei jausmingų dainų autorius Fredas mus kviečia į pasaulį, kuriame gyvena mylinčios, kenčiančios, besijuokiančios ir meilės kupinos būtybės. Jis kviečia mus kristi į kvepiančius muzikinius patalus: „Dans d’beaux draps“ – „Gražiuose pataluose“, taip vadinasi grupės „Karpatt“ 2006 metais išleistas albumas.

„Mažas gražus akmenėlis su teisingais tekstais. Būtina atrasti“ („Froggy‘s Delight“)

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją