Penktadienį – šiaurietiška gaiva Ibizos karštį vėsins „Komytea“

Linksmybių maratonas klube startuos penktadienį, kartu su vienu įdomiausių vardų Skandinavijos klubinėje kultūroje – „Komytea“. Dar prieš dešimtmetį Suomijos Turku mieste susikūręs prodiuserių duetas ilgą laiką geriau žinomas buvo tik Šiaurės Europoje.

„Komytea“ bomba sprogo pernai, kai jų išleista plokštelė „Soldiers of Karkadu“ padarė įspūdį tokiems veikėjamas kaip Markus Schultz, Steve Lawler ar Desyn Massielo ir įsiveržė į viso pasaulio šokių aikšteles.

„Komytea“ skambesys – griežtas ir šaltas, todėl jis turėtų įpūsti gaivios skandinaviškos vėsos į Ibizos karščiu alsuojančią Vilniaus „Pacha“, – pasakojo klubo atstovai.

Kartu su „Komytea“ prie „Pacha“ grotuvų stos ne tik klubo rezidentas Recoco, bet ir kaunietis DJ Modaco. Galimybę groti klube „Pacha“ aštuoniolikmetis jaunuolis iškovojo dalyvaudamas naujienų portalo DELFI organizuotame jaunųjų DJ konkurse.

Jaunasis debiutas ketina nustebinti išrankią ir išlepintą Vilniaus publiką. Kaunietis DJ Modaco jau ne pirmą kartą groja ir šokdina publiką klubuose. „Pachos“ lankytojams jis žada jaunatvišką, išskirtinį ir kiek kitokį jaunosios DJ kartos pasirodymą.

Sekmadienį – „Pacha“ numylėtinis iš Kijevo

Pirmąją šv.Velykų naktį klubo lankytojų laukia ypač šventiška dovana. Geriausiu Ukrainos diskžokėjumi vadinamas DJ Sender „Pacha“ lankytojų simpatijas užsitarnavo pirmuoju bandymu – praėjusių metų pabaigoje „Pacha“ grojęs ukrainietis iškart tapo publikos numylėtiniu.

DJ Sender – tikra šokių muzikos barbė devyndarbė, ant kurios pečių laikosi visa Ukrainos klubinė kultūra. Didžėjus, prodiuseris, radijo laidų vedėjas ir „DJ Mag“ žurnalo leidėjas – sunku nesutikti, kad kijevietis šokių muzikai atiduoda visą save. Sekmadienį į pagalbą Senderiui atskubės klubo „Exit“ rezidentas Kastis Torrau bei jau minėtas Recoco, o mažojoje salėje šėls Mantini.

Pirmadienį – Igno palydos į Majamį

Pirmadienį velykinį pyragą iš skaniausių ingridientų keps Ignas.

„Šventes geriausia praleisti artimųjų rate, o juk šokių aikštelė – taip pat savotiška šeima“, – savo mintimis dalinosi pats Ignas. Beje, tiesiai nuo „Pacha“ kapitonų tiltelio klubo rezidentas keliaus į Majamį, kur dalyvaus garsiojoje „Winter Music Conference“. Visomis naujienomis apie kelionę Ignas, būdamas Majamyje, dalinsis su DELFI skaitytojais.

Tinkamas išleistuves surengti padės mažosios salės šeimininkas Black B, o įspūdžiais iš saulėtosios Floridos Ignas žada pasidalinti vos tik grįžęs.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją