Dabar gi diplomuotas džiazo klavišininkas, prodiuseris bei gerbiamas didžėjus šį penktadienį pirmą kartą atvyksta ir į klubą "Gravity".

Įrašų kompanijos „Freerange“ vadovui bei „Buzzin' Fly Records“ atstovui muzikos kritikai simboliškai paskyrė „remiksų rekordininko“ etiketę (remiksus britas skaičiuoja šimtais). Bet tai dar ne viskas, nes viena įtakingiausių šių dienų asmenybių šokių muzikoje – Ben Watt jį vadina tiesiog „britiškojo house bosu“. Kaip visada, „RyRalio“ svečiams talkins pats Lauris Lee ir Karalius.

Sėkmė, pasiekta be skandalų

Nuo to laiko, kai Jimpster (Jamie Odell) pirmą kartą pasirodė Lietuvoje, prabėgo ne vieneri metai. Jie Jamie tikrai neprailgo. Jo vadovaujama įrašų kompanija „Freerange“ ką tik atšventė 100-ojo leidinio jubiliejų, pasirodymų kalendorius Jimpster „myspace“ puslapyje ilgėja kaip niekad sparčiai, remiksų sąrašas pildosi kasdien, ir galiausiai, britas ką tik išleido savo naują plokštelę.

Profesionalaus klavišininko karjeros atsisakęs Jamie pasuko diskžokėjaus bei šokių muzikos kūrėjo keliu ir akivaizdu, kad jis nesuklydo. Būdamas absoliučiu šokių salės dirigentu tiek dideliuose festivaliuose su daugiatūkstantinėmis miniomis, tiek kamerinėse lounge aplinkose, Jamie visur jaučiasi vienodai laisvai. Jo setams būdingi electronic, dub, house muzikos stiliai pelnė pripažinimą tiek iš muzikos grandų, tiek iš lietuviškos publikos jo paskutinio vizito metu.

Diena prieš - tėčio koncertas

„Jimpster vardas matyti visur - nuo mūsų mėgstamiausių įrašų kompanijų katalogų, iki žymiausių pasaulio pasirodymų vietų kalendorių. Šaunu, kai tokius žinomumo rezultatus atlikėjas gali demonstruoti savo talentu, o ne skandalų pagalba,“ – pranešime spaudai susižavėjimo būsimu serijos svečiu neslepia „RyRalio DJs“.

Grandiozinių idėjų nestokojantis britas negali nustygti ties viena veikla ir savo kūrybinius sugebėjimus labai sėkmingai realizuoja iškart keliose muzikos srityse. Ši asmenybė - žavingas atlikėjas, intriguojantis remiksų kūrėjas ir neprilygsmtas didžėjus kovo 14-ąją pradžiugins lietuvos house mylėtojus savo vieninteliu pasirodymu Lietuvoje, klube „Gravity“.

Beje, Jimpster pasirodymo išvakarėse jo tėtis, garsus Britanijos būgnininkas Roger Odell kartu su džiazo ir funk muzikos stilius grupe „Shakatak“ surengs koncertą Vilniaus Kongresų rūmuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją