2006 m. James Talk komplimentus žarstė šokių muzikos autoritetai, žiniasklaida ir įrašų kompanijų atstovai.

„James Talk be jokios abejonės yra viena ryškiausių kylančių žvaigždžių. Jis yra tas žmogus, kuris turi visas galimybes užkopti į aukštumas“ – įspūdžiais dalinosi diskotekų legenda Pete Tong po to, kai padirbėjo su James Talk studijoje.

Pasak klubo pranešimo spaudai, jo pastangas įvertino ir klubinės kultūros oficiozai, žurnalai „DJ Mag“ ir „IDJ“, pavadindami dvidešimt trejų metų jaunuolį viena iš perspektyviausių šokių muzikos asmenybių.

Šiandien jam dvidešimt penkeri, bet apsukų James Talk nemažina – jau dabar jis yra asmeninės įrašų kompanijos „Spoken Recordings“ vadovas.

Vilniaus „Pacha“ lankytojai iš brito gali tikėtis tech house seto, pagardinto funky elementais - būtent šiuo skambesiu James Talk žavi klubų lankytojus visame pasaulyje nuo Maskvos iki Tokijo.

Šeštadienį „Pacha“ gražiausias house puokštes ne tik merginoms dovanos „Pacha“ rezidentai Andrius Rio ir Recoco. Mažojoje salėje R`n`B deimantų spindesį blizgins Black B.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją