Bilietais į Lenny Kravitzo koncertą bus pradėta prekiauti kitą pirmadienį, kovo 3 d. 10 val. ryto. Tik tą dieną bilietai kainuos nuo 100 Lt, rašoma „Seven Live!“ pranešime spaudai.

Prieš dvi savaites išleistas naujas albumas „It Is Time For A Love Revolution“ tapo sėkmingiausiai topuose debiutavusiu Lenny Kravitzo albumu. Ketverius metus lauktas naujas studijinis darbas pasiekė pirmas vietas Japonijoje, Argentinoje ir Šveicarijoje. Jungtinėse Amerikos Valstijose, Kanadoje, Vokietijoje, Prancūzijoje, Austrijoje, Olandijoje ir Italijoje albumas debiutavo populiariausių penketukuose.

Autoritetingas muzikos žurnalas „Rolling Stone“ pareiškė, kad tai pats geriausias albumas per visą beveik 20 metų besitęsiančią Lenny Kravitzo karjerą.

Visas naujojo albumo dainas sukūrė, prodiusavo ir atliko pats Lenny Kravitzas.

„Žaviuosi šiuo albumu ir dvasia, kuria jis yra įrašytas. Jaučiuosi lyg vaikas, grojantis savo kambaryje. Svarbiausia – tas laisvės jausmas ir galimybė juo mėgautis“, - pristatydamas albumą sako atlikėjas. „Tokios laisvės nejaučiau nuo pat savo karjeros pradžios.

Atrodo, kad šis įrašas padėjo atverti naują puslapį mano gyvenime“. Viso savo diskografijoje Lenny Kravitzas turi aštuonis studijinius albumus: „Let Love Rule“ (1989m.), „Mama Said“ (1991m.), „Are You Gonna Go My Way“ (1993m.), „Circus“ (1995m.), „5“ (1998m.), „Lenny“ (2001m.), „Baptism“ (2004m.) ir „It IsTime For A Love Revolution“ (2008m.).

Be savo kūrybos, 43 metų Lenny Kravitzas kuria, atlieka ir prodiusuoja daugelio kitų žinomų muzikos žvaigždžių dainas. Atlikėjas yra skandalingojo Madonnos hito „Justify My Love“ autorius ir prodiuseris. Lenny Kravitz padėjo dainininkės karjerą pradėti prancūzų kilmės atlikėjai Vanessa Paradis. Be to, jis grupei „Aerosmith“ sukūrė dainą „Line Up“ ir dalyvavo dviejų „Rolling Stones“ lyderio Micko Jaggerio solinių albumų kūryboje ir įrašuose.

Lenny Kravitzas yra keturiskart „Grammy“ apdovanojimų laimėtojas – jis ketverius metus iš eilės triumfavo „Best Male Rock Vocal Performance“ nominacijoje. Taip pat Lenny Kravitzo kūryba yra įvertinta „BRIT Awards“, „American Music Awards“ ir „MTV Awards“ titulais. Pasaulyje yra parduota daugiau nei 30 milijonų dainininko albumų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją