Amerikiečių sukurtame ledo šou pasakos herojai į žiūrovus prabils lietuviškai. Pagrindinis herojus Aladinas kalbės ir dainuos populiaraus atlikėjo Vaido Baumilos balsu, princesę Šaridą įgarsino dainininkė Sati, o blogietį Vizirį – Svaras iš grupės „G&G Sindikatas“.

Stebuklingą pasaką „Aladinas“ iš „Tūkstančio ir vienos pasakos“ kolekcijos seka Šecherezada, kurios balsu tapo „Keistuolių teatro“ aktorė Ilona Balsytė. Šaridos tėvas Kalifas savaitgalį vyksiančio šou metu prabils Sigučio Jačėno balsu.

„Aladinas“ - tai pasakojimas apie neturtingą vaikiną Aladiną ir jo ryžtą laimėti princesės Šaridos ranką. Norėdamas ištekinti dukterį už šauniausio jaunikaičio kalifas paskelbia, jog tas, kuris įteiks brangiausią dovaną visoje karalystėje ir taps Šaridos vyru. Nepabūgęs pavojų Aladinas leidžiasi į kelionę ieškoti tinkamos dovanos. Jis patiria daug įvairių nuotykių, o didžiausias kliūtis herojui įveikti padeda stebuklingas krepšys.

Ant žaižaruojančio ledo atgimusi Aladino istorija skirta visai šeimai. Šou žiūrovus užburia tiksliai parinkta muzika, kvapą gniaužiantys akrobatikos elementai, magiški triukai, spalvingi pasakos personažai ir nepaprastai talentingi šokėjai. Mažuosius žiūrovus labiausiai žavi stebuklingi pasakų personažai, skraidantis kilimas, netikėtai pasirodančios pabaisos ir tai, kad jie kartu su atlikėjais išmoksta stebuklingą burtažodį.

„Holiday on Ice“ ledo šou įkurtas 1943 m. Jungtinėse Amerikos Valstijose. Per visą kompanijos gyvavimo laikotarpį čia dalyvavo tolios žvaigždės kaip Sjoukje Dijkstra, Katarina Witt, Surya Bonaly, Marina Anissina ir Gwendal Peizerat, Nobert Schramm, Robin Cousins MBE ir Philippe Candeloro. 1988 m. „Holiday on Ice“ pateko į „Guinness‘o“ rekordų knygą kaip kompanija, suorganizavusi visais laikais daugiausia žiūrovų surinkusį ledo šou.

Neužmirštamą kelionę į egzotišką tolimą pasaulį dovanoja tikrų profesionalų komanda: meno vadovas Marco Forno, turintis ilgametę darbo televizijoje bei teatro scenoje patirtį, „Holiday on Ice“ kūrybinės grupės senbuvė choreografė Jamie Isley, pelniusi „Emmy“ apdovanojimą už projektą „Stars on ice“, visame pasaulyje pripažintas kostiumų ir dekoracijų dizaineris Roberto Rosello bei muzikos direktorius Ruud Mulder.


Po generalinės repeticijos savo įspūdžiais dalijosi Aladiną įgarsinęs dainininkas V. Baumila, princesės Šaridos balsu tapusi atlikėja Sati ir jos 6 metų sūnus Arijus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją