Dainuojamoji poezija, šiuo metu Lietuvoje atgimstantis žanras, vertinamas dėl dvasingo autorinio teksto, gyvai atliekamos muzikos, ir ypatingai jaukios atmosferos – artimo ryšio tarp atlikėjo ir klausytojo.

Vasaros ciklo metu garsiausių Lietuvos bardų koncertais žiūrovai galėjo džiaugtis unikaliose Senamiesčio kiemelių erdvėse. Žiemą ciklo organizatoriai, Viešoji įstaiga „Idėjų garažas“, kviečia visus dainuojamosios poezijos mylėtojus į jaukią ir erdvią Senamiesčio palėpę Kauno arkivyskupijos jaunimo centre, Vilniaus g. 7.

„Senamiesčio Žiogo“ koncertus šioje pastogėje Sausio 19 d. pradės ciklo renginiuose dar nesisvečiavęs visų seniai pamiltas bardas Kostas Smoriginas. Garsiojo „Aktorių trio“ lyderis, jau seniai nekoncertavęs Kaune yra laukiamas tiek jaunimo, tiek vyresnių klausytojų.

Dar vienas garbingas koncerto svečias – Jonas Baltokas, ypač pamėgtas jaunimo dėl savo užkrečiančios geros nuotaikos ir smagių dainų.

Pratęsiant ciklo tradicijas organizatoriai žadą jaukų vakarą, kuriame žiūrovus šildys bardų muzika ir karšta arbata. Koncerto pradžia – 18val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją