Albumo leidybos reikalai labai paspartėjo po to, kai grupės „69 Danguje“ dainos „Supermergaitės“ rusiška versija buvo pristatyta tiesioginiame „Russkoje Radio“ eteryje Maskvoje ir kurią girdėjo daugybė klausytojų iš viso pasaulio.

Tuo pat metu „Russkoje Radio Baltija“ eterį pasiekė ir grupės SEL sielos - Egidijaus Dragūno - prodiusuojamo atlikėjo Sasha Son dainos „Sweet ateitis“ rusiška versija.

Pasak „Prior Records“ pranešimo, vėliau savo populiaraus kūrinio „Laiškas ant sniego“ rusišką variantą pateikė ir Alanas Chošnau, dainininkas Stano - dainą „Tumany“ bei jo prodiusuojamas atlikėjas Delon - kūrinį „Listopad“.

Ypač sklandžios ir operatyvios derybos dėl albumo kūrinių vyko su lietuviškomis grupėmis, jau turinčiomis rusiškas dainas savo repertuaruose. Tai „Funky“, „Biplan“ ir „Lemon Joy“ bei naujas vardas Lietuvos muzikos padangėje, dainininkė Marija Akelan.

Vienos netikėčiausių dainų albume - Lietuvos scenos grandų grupės „Rondo“ daina „Ty ne ver čto govoriat“ bei Gyčio Paškevičiaus „Zimniaja noč“, o didžiausia metų naujiena - tai jaunos atlikėjos Wikos rusiška dainos „Rička“ versija, kuri radijo laidoje „Dešimtukas” jau per pirmą savaitę pakilo į 1-ąją vietą.

15 dainų sutalpinusiame albume rasite ir populiarios atlikėjos iš Baltarusijos Anos Šarkunovos dainą „Serdce krasavicy“, o didžiausia dovana melomanams - naujausias Sasha Son ir SEL darbas, kūrinys „Ja tebia liubliu“, pretenduojantis tapti viena geriausių radijo grojamų dainų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją