Šeštadienio vakarą kelios dešimtys grupės bičiulių rinkosi „Skalvijos“ kino teatre, kuriame buvo švenčiamas 7-asis „4Fun“ gimtadienis. Simbolines dovanas ir nuoširdžius sveikinimus atnešusius svečius pasitiko grupės vokalistė Julija Ritčik kartu su vyru Laimonu, kuris ir buvo pagrindinis filmo sumanytojas ir kūrėjas.

„4Fun“ būgnininkas ir vadybininkas L. Staniulionis iš 12 valandų Helsinkyje nufilmuotos medžiagos kurdamas filmą stengėsi palikti įdomiausius momentus ir reikšmingiausias detales, kurios būtų suprantamos ten nebuvusiems ir renginyje nedalyvavusiems žmonėms.

Taip iš 12 valandų užfiksuotų emocijų gimė valandos trukmės dokumentinis filmas „Eurovizija 2007, Helsinki. 4FUN kelionės dienoraštis“. Pasak grupės vokalistės J. Ritčik, juostoje užfiksuotas grupės pasiruošimas konkursui, kelionėje nutikę pokštai ir linksmos užkulisių akimirkos, kurių žiūrovai tikrai nėra matę.




Anksčiau L.Staniulionis DELFI yra užsiminęs, kad filmui sulaukus ne tik muzikantų ir artimų bičiulių, bet ir žiūrovų susidomėjimo, filmą ketinama išleisti DVD formatu.

Gruodžio pabaigoje pasirodžiusiame dainos „Love or leave” vaizdo klipe buvo pateiktos ištraukos iš seniems bičiuliams ir naujiems draugams, kurių ypatingai padaugėjo ruošiantis tarptautiniam dainų konkursui, šeštadienio vakarą pristatyto valandos trukmės filmo.

Po audringais aplodismentais palydėtos filmo premjeros „Skalvijoje“ buvo keliamos taurės už ypatingai grupei sėkmingus praėjusius ir , kaip neabejoja J. Ritčik, dar sėkmingesnius aštuntuosius metus.

Pernykštės sėkmės paskatinta „4Fun“ šiais metais taip pat pateikė paraišką dalyvauti nacionalinėje atrankoje į kiekvienais metais Lietuvoje vis didesnio dėmesio bei emocijų sulaukiantį konkursą. „Šiemet dalyvausime su projektu, kurio nespėjome baigti praėjusiais metais. Tai angliška daina, kurios pagrindas – lietuviška sutartinė“, - apie naująjį sumanymą pasakojo J. Ritčik.




Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją