„Gera matyti, kaip rūpinamasi našlaičiais, nes vaikai – mūsų ateitis, tačiau, mano nuomone, nevalia pamiršti ir tų, kurie jau toli nuėjo savo gyvenimo keliu ir nusipelnė gražaus bei turiningo poilsio, – sakė dainininkas. – Man atrodo, jeigu kiekvienas iš mūsų rastų laiko bent per šventes pabūti su vyresniaisiais šeimos nariais ar pažįstamais, puikiai prisidėtume prie to, kad jų gyvenimas taptų įdomesnis.“

Dainininkas ne tik viešėjo senelių namuose su dovanomis per šventes, rašo „Muzikos žinios“. Šiais metais naujuosius savo pažįstamus – Klaipėdos senelių namų senjorus – jis pasikvietė filmuotis dainos „Žalios rūtos” klipe ir liko sužavėtas jų autorinių sugebėjimų ir nuotaikingos bendravimo manieros.

Penktadienį senelių namų salėje vykęs A. Rimiškio koncertas sulaukė tikro anšlago. Solidi publika su pasimėgavimu klausėsi senųjų dainininko hitų ir naujausio albumo „Tarp žemės ir dangaus“ kūrinių ir negailėjo dainininkui komplimentų.

Atlikėjas atvyko ne tuščiomis – galantiškai dovanojo gėlių damoms, vaišių stalui parūpino gardžių tortų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją