Quivver (John Graham), šiuo metu gyvenantis saulėtame Los Andžele, į gimtąjį Londoną grįžta tik atšvęsti Kalėdų ir Naujųjų metų. Prodiuseris bei vokalistas, kurio vardas puikuojasi geidžiamiausių pasaulio DJ‘ų top penkiasdešimtuke, prieš atostogas vieninteliams pasirodymams Europoje atvažiuoja į Lietuvą.

Pasak vakarėlio organizatorių pranešimo, Quivver kūrybai simpatijas išreiškia ne vienas Lietuvoje pabuvojęs ir mylimas atlikėjas. Tarp jų ir Sasha, Paul Oakenfold bei John Digweed. Būtent todėl eilę metų jo muzika buvo leidžiama įrašų kompanijoje Perfecto, o dabar Johnas kartu su Sasha dirba vienoje studijoje, „kepdami“ daug žadančią kompoziciją naujausiam Sashos albumui.

Tuo tarpu neseniai išleistas Quivver singlas "Dancing in Dark Rooms" jau spėjo užkariauti klubų aikšteles visame pasaulyje bei susilaukė puikių atsiliepimų iš tokių šokių muzikos grandų, kaip Sanderis Kleinenbergas, Nickas Warrenas, Dave`as Seamanas ir Pete`as Tongas.

Dėl gebėjimų kurti įvairią muziką John Graham, savo jėgas išbandė ir drum‘n‘bass stiliuje. Pastarojo mylėtojams jis pažįstamas Skanna vardu. Pasak John‘o, tai yra jo tamsiosios pusės išraiška.

Antras vakaro svečias – Paulas Thomasas (Godskitchen, Toolroom records) tikrai nestokoja pagyrų iš garsiausių pasaulio DJ'ų. Būdamas vos 27 metų jis jau gali didžiuotis išties įspūdingais pasiekimais. Šiam sparčiai išpopuliarėjusiam vyrukui scena teko dalintis su tokiom žvaigždėm kaip Groove Armada, Steve Angelo, Danny Howells, Gabriel & Dresden, Deep Dish, Tiesto, Carl Cox, John Digweed, Sasha, Daft Punk, remiksuoti kūrinius legendiniam britų duetui „Underworld“, D Ramirez, Funkagenda, Josh Wink ir kitiems.

Gerai žinomų festivalių „God‘s Kitchen“ rezidentas bei vienos iš garsiausių Didžiosios Britanijos įrašų kompanijų „Toolroom records“ narys po turo Brazilijoje kartu su Quivver dviems dienoms šauna į Lietuvą.

Prie minėtųjų diskžokėjų prisijungia ir Andy Lau su Virus J. Bene talentingiausi Lietuvos prodiuseriai, kurie po pasirodymo vienoje scenoje su Tiesto sulaukė begalės gerų atsiliepimų bei pasiūlymų iš įvairių Lietuvos klubų ir organizatorių. Pastarieji į abi šokių aikštelės atvažiuoja be kompiuterių. Apsiginklavę fonotekoje sukaupta bei naujausia savo kūrybos muzika jie ruošia šventišką nuotaiką atitinkantį, keliantį tech-house bei progressive rinkinuką.

Kartu su jais abejuose miestuose pasirodys ir „Mixteam“ narys, klubo „Heaven“ rezidentas Lynnie. Vilniuje pamatysime ir vieną po kito hitus kepančius „Filtered Tools“. Šiauliams organizatoriai atveža papildomos garso įrangos bei apšvietimo įrangos, metro salėje, prie pulto stos minimal-techno atstovai Woo2 bei savo stipriais miksais garsėjantis Andrej Leskov, o pagrindinėje salėje vaizduotę lepinančiais vaizdais rūpinsis VJ Aromatherapia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją