Pirmieji galimybę įsigyti naująjį kompaktinį singlą turėjo lapkričio 29 dienos Jurgos koncerto Vilniuje žiūrovai. Kompaktiniame single įrašyta dainos „5th Season“ radijo versija, remiksai, kuriuos sukūrė „M&D Substance“, „Virus J&DJ Sun“ bei Andrius Rio, ir vaizdo klipas.

Jau daugiau kaip mėnesį daina „5th Season“ užima pirmąją vietą radijo stoties FM99 tope. „M&D Substance“ įrašytas dainos „5th Season“ remiksas šią vasarą kelias savaites karaliavo radijo stoties „Power Hit Radio“ topo viršūnėje, šios dainos vaizdo klipas yra populiariausias tarp „MTV Baltic“ žiūrovų Estijoje ir jau yra įtrauktas į „MTV Hungary“ grojaraštį.

Originali dainos „5th Season“ versija skamba šį pavasarį pasirodžiusiame Jurgos albume „Instrukcija“, viename geriausių ir sėkmingiausių šiemet Lietuvoje. Prieš pasirodant kompaktiniam singlui „5th Season“ jį išleidusi kompanija „M.P.3 International“ rugsėjo mėnesį išleido šios dainos internetinį singlą, kuriame prie minėtų remiksų yra pridėtas ir „5th Season“ koncertinis įrašas.

Šiais metais Jurga surengė per 50 pasirodymų Lietuvoje, Vokietijoje, Švedijoje, Afganistane, JAV, Vengrijoje ir Slovėnijoje. Jurga su koncertais šiemet aplankė daugiau šalių nei praėjusiais metais „LT United“. Po anšlaginių koncertų Vilniuje, Klaipėdoje ir Kaune savo aktyvią koncertinę veiklą šiemet Jurga baigs pasirodymu gruodžio 15 dieną Palangos klube „Ramybė“.

Naujuosius metus dainininkė pradės sausio 8 dieną pristatydama savo naująjį, Afganistane filmuotą vaizdo klipą dainai „Smėlio žmonės“ ir jos angliškai versijai „Sandman‘s Child“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją